Követtem el bármilyen szabálysértést? Bővebben lent
Van egy oldal, ahol lehet beszélgetni emberekkel mas országokból.
Megismertem egy külföldi lányt, beszélgettünk 1 éve.
Nemrég meglátogatott, és lefekudtunk. Utána még itt tartózkodott par napot, rendben volt minden.
Majd nemrég írt, hogy hagyjuk, és oruljek ha nem jelent fel.
Miért jelenthetne fel? A szexet o is akarta, o kezdemenyezett. Ezenkívül nem nagyon csináltunk semmit, csak városnézés volt
"Nő(k)nek tett be nem váltott v. beválthatatlan házassági ígérettel elkövetet bűntett."
De: iszlám országokban muszlim nővel történt szexet komolyan büntetik (akár halállal) függetlenül attól, hogy a nő betartje-e az iszlám előírásokat. Ráadásul ezeket az előírásokat gyakran ők maguk sem tartják be. Országfüggö.
#11-hez:
Ha te látogattad volna meg őt és ott történik meg ugyanez, a valószínű kimenet:
"meglátogat" a család a "nyomaték kedvéért" kisebb, nagyobb verőeszközökkel felfegyverkezve, s közlik, hogy vagy feljelentenek, vagy áttérsz az iszlám hitre és elveszed. (Ismerős magyarokkal megtörtént konkrét példákról beszélek -nem tudom, hgy használták-e az "eszközöket", de egyik esetben azóta már 5 gyerek van, másik esetben 10 éve kettő volt.)
Jelen esetben a magyar törvények "elvileg" védenek.
De: én nem utaznék helyedben abba az országba, és remélném, hogy nem lesz "családlátogatás".
"Azóta ráírtam"... Esküszöm, te bolond vagy.
Te írtad:
"Azóta nem írt, egyszer ráírtam, arra sem válaszolt."
Hogy adott országban miért jelenthetne fel, már leírtam. Ráadásul nem írod, hogy melyik országról van szó, s milyen nemzetiségű, hol él, stb.
De itthon is feljelenthet, ezt is megírtam.
Mit vársz még?
Bocsi, ha néha hülye vagyok.
Török egyébként, Törökországban él
Erre azt tudom csak mondani, hogy imádkozz, hogy ne legyen terhes.
Amúgy meg már csak azért sem csinál balhét, mert azzal magát is bajba sodorná, igyekszik eltitkolni ő is az egész esetet. Szóval szarni rá!
Bizonyítsa be, hogy te bármit is ígértél neki, amit házasságszédelgésnek lehet értelmezni a magyar törvények alapján! Az, hogy ő mit hogy értett, az az ő baja, félreértések előfordulhatnak mindenhol. A szándékosság a rosszhiszeműség a bcs. Esetleg ha te tudtad, hogy ő mit akar és mit miért tesz...
#1 vagyok, még azt az apróságot, hogy ha fel is akarna jelenteni, csak Magyarországon tehetné meg magyar törvények alapján. És hát ismerve a magyar rendőrséget... úgy elhajtják, mint annak a rendje. Talán még jegyzőkönyvet se vesznek fel, mert megmondják, hogy semmi törvénytelen nem történt, így lényegében a feljelentésnél elakad a dolog, nyomozni, vizsgálódni nem fognak.
Egyedül a házasságszédelgés, vagy valami hasonló, jöhet elvben szóba, de azt se hiszem, hogy komolyan vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!