Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Követtem el bármilyen szabálys...

Követtem el bármilyen szabálysértést? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Van egy oldal, ahol lehet beszélgetni emberekkel mas országokból.

Megismertem egy külföldi lányt, beszélgettünk 1 éve.

Nemrég meglátogatott, és lefekudtunk. Utána még itt tartózkodott par napot, rendben volt minden.

Majd nemrég írt, hogy hagyjuk, és oruljek ha nem jelent fel.

Miért jelenthetne fel? A szexet o is akarta, o kezdemenyezett. Ezenkívül nem nagyon csináltunk semmit, csak városnézés volt

2020. jan. 22. 11:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%

"Nő(k)nek tett be nem váltott v. beválthatatlan házassági ígérettel elkövetet bűntett."

De: iszlám országokban muszlim nővel történt szexet komolyan büntetik (akár halállal) függetlenül attól, hogy a nő betartje-e az iszlám előírásokat. Ráadásul ezeket az előírásokat gyakran ők maguk sem tartják be. Országfüggö.

2020. jan. 22. 14:13
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 de Mo-n történt az egész
2020. jan. 22. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

#11-hez:

Ha te látogattad volna meg őt és ott történik meg ugyanez, a valószínű kimenet:

"meglátogat" a család a "nyomaték kedvéért" kisebb, nagyobb verőeszközökkel felfegyverkezve, s közlik, hogy vagy feljelentenek, vagy áttérsz az iszlám hitre és elveszed. (Ismerős magyarokkal megtörtént konkrét példákról beszélek -nem tudom, hgy használták-e az "eszközöket", de egyik esetben azóta már 5 gyerek van, másik esetben 10 éve kettő volt.)

2020. jan. 22. 14:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelen esetben a magyar törvények "elvileg" védenek.

De: én nem utaznék helyedben abba az országba, és remélném, hogy nem lesz "családlátogatás".

"Azóta ráírtam"... Esküszöm, te bolond vagy.

2020. jan. 22. 14:31
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem azóta, hanem hogy miért jelentene fel, azt kérdeztem meg.
2020. jan. 22. 15:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Te írtad:

"Azóta nem írt, egyszer ráírtam, arra sem válaszolt."

Hogy adott országban miért jelenthetne fel, már leírtam. Ráadásul nem írod, hogy melyik országról van szó, s milyen nemzetiségű, hol él, stb.

De itthon is feljelenthet, ezt is megírtam.

Mit vársz még?

2020. jan. 22. 16:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Bocsi, ha néha hülye vagyok.

Török egyébként, Törökországban él

2020. jan. 22. 16:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Erre azt tudom csak mondani, hogy imádkozz, hogy ne legyen terhes.

Amúgy meg már csak azért sem csinál balhét, mert azzal magát is bajba sodorná, igyekszik eltitkolni ő is az egész esetet. Szóval szarni rá!

Bizonyítsa be, hogy te bármit is ígértél neki, amit házasságszédelgésnek lehet értelmezni a magyar törvények alapján! Az, hogy ő mit hogy értett, az az ő baja, félreértések előfordulhatnak mindenhol. A szándékosság a rosszhiszeműség a bcs. Esetleg ha te tudtad, hogy ő mit akar és mit miért tesz...

2020. jan. 23. 08:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Törökország határeset. Iszlám, de vidéket leszámítva viszonylag inkább világiasan élnek, a sharia nem jellemző, de a "család" nagy úr.
2020. jan. 23. 08:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, még azt az apróságot, hogy ha fel is akarna jelenteni, csak Magyarországon tehetné meg magyar törvények alapján. És hát ismerve a magyar rendőrséget... úgy elhajtják, mint annak a rendje. Talán még jegyzőkönyvet se vesznek fel, mert megmondják, hogy semmi törvénytelen nem történt, így lényegében a feljelentésnél elakad a dolog, nyomozni, vizsgálódni nem fognak.

Egyedül a házasságszédelgés, vagy valami hasonló, jöhet elvben szóba, de azt se hiszem, hogy komolyan vennék.

2020. jan. 25. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!