Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet abból bármilyen hátrányo...

Lehet abból bármilyen hátrányom jogilag, ha válasz nélkül leteszem a telefont az ilyen ügynököknek meg hasonlóknak?

Figyelt kérdés

Már most mobiltelefonon is hívogatnak ezek a "Jó napot kívánok XY vagyok XY cégtől, ezt és ezt a kérdést szeretném feltenni", rettenet unalmas, és az utóbbi időben egyszerűen rájuk rakom válasz nélkül.

Az érdekelne hogy ha az ilyen hívásokat lerakom, akkor abból lehet bármi bajom? Már azon túl hogy tudom hogy bunkó dolog, de ők kezdték, nem kértem hogy hívjanak, pláne magán számon, plusz hétköznap délelőtt épp van más dolgom is mint a hülyeségeiket hallgatni.

Szóval azon túl hogy bunkónak könyvelnek el (ami nem izgat), azon túl lehet nekem ebből jogi hátrányom? Lehet hülye kérdés, de manapság már semmiben nem vagyok biztos, jobb rákérdezni, mert már párszor raktam le válasz nélkül telefont, és a lehallgatások korában ott motoszkál bennem hogy mi van ha feketelistás leszek.

2020. jan. 15. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csak te cselekszel így :D
2020. jan. 15. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azon kívül hogy bunkónak gondolnak, nem lesz semmi hátrányod.

Amúgy ez sem hátrány ha emiatt nem hívnak még egyszer.

2020. jan. 15. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne bármi jogi következménye?
2020. jan. 15. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Esetleg forditva. Ha te nem engedélyezted az ilyen hivásokat akkor elvileg feljelentheted öket. Te mitöl és hol lennél "feketelistás"?
2020. jan. 15. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de érdemes lenne minden netes új oldalon elolvasnod az adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ha nem akarsz ilyenbe belefutni, akkor nem bejelölni a hírleveleket.
2020. jan. 15. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne bármi bajod? Szerintem kb. mindenki ezt csinálja.
2020. jan. 16. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből inkább csak nekik lesz bajuk, kérdező!

Ha nem tudnak felmutatni egy meghatározott %-os üzletkötést, ami telefonon keresztül zajlana, akkor nincs pénzük arra a hónapra.

Na most, ha rájuk b@szod a telefont, akkor a veled való üzlet almás....

Így ez neki nem jó....

Bár ez téged - jogosan - a legkevésébé se érdekeljen.

Ennek más "következménye" nincs.

2023. szept. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!