Követtem el bármilyen szabálysértést? Bővebben lent
Van egy oldal, ahol lehet beszélgetni emberekkel mas országokból.
Megismertem egy külföldi lányt, beszélgettünk 1 éve.
Nemrég meglátogatott, és lefekudtunk. Utána még itt tartózkodott par napot, rendben volt minden.
Majd nemrég írt, hogy hagyjuk, és oruljek ha nem jelent fel.
Miért jelenthetne fel? A szexet o is akarta, o kezdemenyezett. Ezenkívül nem nagyon csináltunk semmit, csak városnézés volt
Hány éves a lány? Mert ha mondjuk, 13, akkor egy kicsit más a helyzet, és igen, örülj neki. Amúgy Magyarországon a magyar törvények érvényesek, tehát ha még lenne is valami, ami az ő hazájában extra dolognak számít, de itt nem, még akkor sem jelenthet fel.
Másfelől nem elég csak úgy feljelenteni, a vádakat kivizsgálják, és valószínűleg bcs hiányában, vagy bizonyíték hiányában ejtik, viszont jöhet(ne) vissza Magyarországra feljelentést tenni. :D
Aztán meg ha nagyon úgy adódna, és kiderülne, hogy hamis vád, akkor még visszafele sülne el a pofon.
Ne foglalkozz vele, agybeteg.
Esetleg csalás-házasságszédelgésért jelenthetne fel. A lány úgy értelmezhetett valamit a korábbi beszégetéseitekből, hogy komolyabb kapcsolatot akarsz, ami az ő értelmezésében házasság. A látogatást és a szex-et úgy értelmezte, hogy ezt "megpecsételted.
Felejtsd el, de magadnak fektess fel egy naplót amíg még frissek az emlékek, írj le mindent. Esetleges későbbi bizonyítás kapcsán jól jöhet.
"Esetleg csalás-házasságszédelgésért jelenthetne fel."
Ilyen létezik? Ez mit jelent pontosan?
Azóta nem írt, egyszer ráírtam, arra sem válaszolt.
Azóta hagyom
Igen, muszlim.
De nem követi a vallást. Tehát nem hord olyan ruhát, nem imadkozik ...
Az miben számít? Így esetleg mégis büntethető leszek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!