Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Véd engem bármilyen jog, ha a...

Véd engem bármilyen jog, ha a szomszéd felújít és én itthonról dolgozom?

Figyelt kérdés
Nem home office-ban vagyok itthon, hanem vállalkozó vagyok, itthon végzem a munkám, ez a székhelyem is. A szomszéd pedig lassan egy hónapja módszeresen veri szét a lakását ami az agyamra megy. Véd engem bármi ilyen esetben, vagy ha betartja a társasház házirendjében foglalt időpontokat és egyéb kritériumokat, akkor el kell viselnem és kész?

2019. dec. 18. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

"ha betartja a társasház házirendjében foglalt időpontokat és egyéb kritériumokat, akkor el kell viselnem és kész?"

feltetelezem igen. ha o betartja a szabalyokat (amiket neked is be kell tartanod), akkor ez igy van jol es kesz. ahhoz neki semmi koze, hogy te otthon dolgozol.

2019. dec. 18. 13:01
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Mivel zavar?
2019. dec. 18. 13:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Bontja a járólapot, csempét, atyaúristent is ütvefúróval. Amúgy nyilván joga van felújítani a lakást, máshogy ez nem megy, csak engem, mint ide bejelentett vállalkozót véd valami jogilag?
2019. dec. 18. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Te is lehetsz hasonló esetben. Úgyhogy, türelem.

Gondolom, nem örökké fog tartani.

2019. dec. 18. 14:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem türelemre intésre voltam kíváncsi és biztos fogok én is felújítani. Jogi szempontból érdekelt, hogy van-e bármi ami nekem kedvezne ilyen esetben.
2019. dec. 18. 14:20
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
nem ertem mit akarsz elerni? azt hogy csendben csinaljak? az lehetetlen. vagy hogy mas idopontban? mikor?
2019. dec. 18. 14:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
MI ELLEN szeretnél védelmet?
2019. dec. 18. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
17%
Unatkozó, rosszindulatú pronyó vagy.
2019. dec. 18. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen csoveseket rugdosom szet mint a magadfajta kedves kerdezo csorro
2019. dec. 18. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Van az indokolt és az indokolatlan zajkeltés. Indokolatlan a zene bömböltetése(0-24-ig), indokolt zajkeltés pl lakásfelújítás. Ezt a tevékenységet munkanapokon lehet végezni(08-18-ig v20-ig nem tudom pontosan). Tehát, ha valóban lakásfelújítás folyik és nem valami „szívatás”, akkor tűrni kell.
2019. dec. 18. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!