Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Véd engem bármilyen jog, ha a...

Véd engem bármilyen jog, ha a szomszéd felújít és én itthonról dolgozom?

Figyelt kérdés
Nem home office-ban vagyok itthon, hanem vállalkozó vagyok, itthon végzem a munkám, ez a székhelyem is. A szomszéd pedig lassan egy hónapja módszeresen veri szét a lakását ami az agyamra megy. Véd engem bármi ilyen esetben, vagy ha betartja a társasház házirendjében foglalt időpontokat és egyéb kritériumokat, akkor el kell viselnem és kész?

2019. dec. 18. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
De jó, hogy nem te vagy a szomszédom.
2019. dec. 19. 07:55
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
Ennél jobban csak azok a (első sorban nyugdíjaskorú) személyek irritálnak, akik lakótelepeken azért pampognak, hogy a környezetgazdálkodás fűnyírósai ott dolgoznak korán reggel az ablakuk alatt, nem tudnak aludni tőlük. (Volt olyan röhejes eset, hogy valamelyik rendőrség hívásával fenyegetőzött.) Idióta marhák, inkább örülnének, hogy karban van tartva a környék
2019. dec. 19. 08:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés hogy hány óra az a kora reggel.
2019. dec. 19. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Akik konkrétan fikáznak, ne vedd komolyan. Nem tudják elképzelni hogy valaki tényleg képes otthon dolgozni, miközben ők 12 óráznak gyárakban és csodálkoznak ha ilyeneken is elpattan a cérna, mert minden tartás kihalt belőlük.

Sajnos tényleg csak tűrni tudsz, mert a házirend őt védi, ha meg este újítana fel akkor mindenki másnak lenne baja. Ha elmész pl tanácsadóhoz max azt fogja mondani bérelj egy kisebb irodát máshol, ami akkor jó ötlet, ha nagy nyereséged van és megéri ténylegesen nyugodt környezetben vállalkozni.

2019. dec. 20. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!