Joga van a gyalogosnak lekamerázni és gáz spray-t szorongatva a kezében utasítani hogy tegyem prórázra a kutyámat közterületen? Mit kell tenni ilyen helyzetben?
Történt ugyanis, hogy sétáltattam a kutyámat, ami egy amerikai buldog és egy pit keverék, de a világ legkedvesebb kutyusa. senkit nem harapott még meg, barátkozik. Jött velem szemben egy ilyen hülyegyerek, aki megállt, és odakurjantott hogy fogjam meg a kutyám mert ő biza fél tőle... nem tettem, mert az enyém is az utca és közöltem vele hogy NEM harap és ne féljen mert azt megérzik az állatok. Erre előszedett egy iPhone-t és elkezdett kamerázni és egy gázspray-nek tűnő valamit is elővett a zsebéből ( ebben nem vagyok biztos) és megint elkezdett kiabálni a távolból. Ha tudta volna hogy semmit nem ér a szaros gázspray-el, ha valóban támadni akar egy kutya de mindegy. Mondtam neki, hogy tegye el a kamerát mert nincs joga kameráznia a közteren és én nem is járulok hozzá de nem tette. A barátnőm szólt hogy hagyjam és megfogtam a kutyát, az meg el rollerezett mellettünk. Komnolyan, ha ennyire kutyafób ne menjen az utcára. Vagy most komolyan nem értem az embereket. Ti értitek ezt? Megfogtam végűl, de még gondolkodom rajta hogy felkéne jelenteni, csak sajnos nem tudom ki ő.
Ez a XVII. kerületi, rákospatak melletti bicikli ÉS sétáló úton volt.
Kérdező, mint kívülálló az intelligenciáról mi a véleményed?
:DDD
Pár hete én is kértem a kutya gazdáját kedvesen, hogy félek a kutyáktól, kérem fogja meg míg elmegyek mellettük. A gazdája ugyanazt mondta mint te. Nem harap nyugi.
Mivel félek tőlük, rmeéltem, hogy a gazdája ismeri a kutyáját, és tényleg nem lesz gond. Így szépen elmentem mellettük. Erre a kutya minden ok nélkül megharapott. Beleharapott a lábamba. Én sokkot kaptam a srác meg a kutyájával ordíbált. Mentőt hívtunk, és a mentősnek magyarázta a srác, hogy lehet azért harapott meg, mert megérezte rajtam a macska szagát. A srác meg aggódod, hogy most akkor feljelentem? Nem jelentettem fel, de a drága nadrágomat, és kabátomat kifizetettem vele.
De téged simán feljelentenélek, mert nem vagy képes felfogni, hogy törvény írja elő, hogy közterületen póráz viselése kötelező. Azt, hogy te mondtad, hogy nem harap, nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!