Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Joga van a gyalogosnak lekamer...

Joga van a gyalogosnak lekamerázni és gáz spray-t szorongatva a kezében utasítani hogy tegyem prórázra a kutyámat közterületen? Mit kell tenni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Történt ugyanis, hogy sétáltattam a kutyámat, ami egy amerikai buldog és egy pit keverék, de a világ legkedvesebb kutyusa. senkit nem harapott még meg, barátkozik. Jött velem szemben egy ilyen hülyegyerek, aki megállt, és odakurjantott hogy fogjam meg a kutyám mert ő biza fél tőle... nem tettem, mert az enyém is az utca és közöltem vele hogy NEM harap és ne féljen mert azt megérzik az állatok. Erre előszedett egy iPhone-t és elkezdett kamerázni és egy gázspray-nek tűnő valamit is elővett a zsebéből ( ebben nem vagyok biztos) és megint elkezdett kiabálni a távolból. Ha tudta volna hogy semmit nem ér a szaros gázspray-el, ha valóban támadni akar egy kutya de mindegy. Mondtam neki, hogy tegye el a kamerát mert nincs joga kameráznia a közteren és én nem is járulok hozzá de nem tette. A barátnőm szólt hogy hagyjam és megfogtam a kutyát, az meg el rollerezett mellettünk. Komnolyan, ha ennyire kutyafób ne menjen az utcára. Vagy most komolyan nem értem az embereket. Ti értitek ezt? Megfogtam végűl, de még gondolkodom rajta hogy felkéne jelenteni, csak sajnos nem tudom ki ő.

Ez a XVII. kerületi, rákospatak melletti bicikli ÉS sétáló úton volt.

2020. jan. 16. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:

Legközelebb FOGD MEG A KUTYÁT HA KÉRIK !!!!

Fel tudod dolgozni??? !

ÁÁÁÁLJ! oké? Állj le de most! Nem beszéltem én veled így. Te nem érted meg hopgy mondtam hogy nem harap, szelid az állat? Miért nálam van a probléma? Ha a te családtagodra fognának gázspray-t te mit tennél? tapsolnál ha véletlen leszórnák? Mert lehet odamegy barátkozni, odafut, de NEM támad és lefújja? te mit teszel? Megtapsolod? Hát képzeld én NEM!

2020. jan. 16. 18:30
 12/79 anonim ***** válasza:
100%

Ha feljelentést tesz a rendőrségen, majd akkor legyen ekkora pofád!

Akár el is vezetik tőled a kutyát és pénzbírságot is ítélhetnek!

Ha meg még fenyegetőzöl is, akkor mehetsz csücsükélni

FELELŐSSÉG IS VAN A VILÁGON!!!

2020. jan. 16. 18:31
 13/79 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy kutyasétáltató mondta : ne félj, nem harap.

Hát beleharapott a lábamba a kutyája.

Én nem foglak megkérni, én rögtön lefújom a kutyádat, ha 1 méternél közelebb jön póráz nélkül.

2020. jan. 16. 18:32
 14/79 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy odafut hozzá de nem támad "

Nem fut oda, mert én pórázon tartom. Ennyi.

2020. jan. 16. 18:32
 15/79 A kérdező kommentje:

Hiba volt feltennem ezt a kérdést, mert itt csak oltogatni próbálnak... azthittem legalább egy kevés átérzés lesz bennetek, de nem, inkább az agresszort véditek.... tupikus... mindig a földön fekvőt kell megrúgni. köszönjük szépen.

És ugyan, mivel jeelentene fel? hogy megfogtam a kutyám ő pedig közterületen kamerázott?

2020. jan. 16. 18:34
 16/79 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ennyire idióta vagy. :D ????

Mit nem értesz áruld már el??

Sértette a kis egodat hogy meg kellett volna fogni a kutyát? Vagy mi?

Meg a "kitaposom a belét".

Na figyelj jóbarát.

Dolgozd fel hogy egy primitív tahó kretén voltál.

Miattad (is) vannak a szterotípiák a mindenféle nagypofájú agresszív "harcikutyás" nyomorékokról.

Miből állt volna megfogni a kutyát???

Miért kell öntudatoskodni amikor színtisztán TE VAGY A BUNKÓ ebben a történetben!?

A gázspray használata akkor lett volna indokolt ha a kutya támad is. De nem kell,hogy támadjon egyszerűen odamegy barátkozni az ember meg telibefújja tömény kapszaicinnel. Aztán jön a "kitaposom a beled" és te megkapod a másik felét.

FOGD FEL hogy te vagy a kretén most.

A hóvirágos hamvas lelked ezek után meg rohadtul nem érdekel.

2020. jan. 16. 18:35
 17/79 anonim válasza:
100%

Kötelességed pórázon tartani,nem véletlen.Megkért srác, hogy fogd meg,mert fél tőle.Ezen mit nem lehet felfogni? Csak annyit kellett volna tenned, hogy megfogod.Max.egy perc az életedből és megkímélt volna egy stresszes pillanattól.

Tudod,nekem is mondták már,hogy nem harap a kutya.2 perccel később a kis foxi a gatyámat rángatta le rólam.Sőt,testvéremet farkaskutya harapta meg falun.Kint állt mindig az öreg vele,hogy jajj nem harap ez, nem kell félni,nevelve van.Aha,úgy kellett a vádliját összevarrni miatta.

Ezzel csak annyit akarok mondani,hogy sosem tudni.Sokan a nevelést otthon próbálgatják és ha tudja az ül parancsot,akkor nevelt kutya.

2020. jan. 16. 18:36
 18/79 A kérdező kommentje:

"Én nem foglak megkérni, én rögtön lefújom a kutyádat, ha 1 méternél közelebb jön póráz nélkül."

nem akarok itt vitátkirobbantani kettőnk között, de te nem vagy normálsi és amit írtam, mit tennék, ez vonatkozik rád is. engem a gázspray nem állít meg ezt elhiheted! Mit képzelsz magadról? Ki vagy te hogy önkényesen békés élőlényeket lefújkálsz? Kínzól? úristen mekkora barom vagyok hogy idejöttem, csak még idegesebb vagyok mint voltam.

2020. jan. 16. 18:36
 19/79 anonim ***** válasza:
100%
csicskagyerek felrúgtalak volna a kutyáddal együtt
2020. jan. 16. 18:37
 20/79 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te mekkora se99fej vagy kérdező!
2020. jan. 16. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!