Ez bűncselekmény vagy szabálysértés?
Sziasztok!
Az történt ma velem, hogy vettem egy szupermarketben két ugyanolyan terméket összesen 300 forint értékben. De miután kifizettem, csak akkor vettem észre, hogy a mai napig (december 22.) őrzi csak meg a minőségét. Visszamentem blokkal, és kértem, hogy cseréljék ki olyanra, aminek későbbi a lejárata. De megtagadták ezt arra hivatkozva, hogy a mai napon még fogyasztható. Eljöttem, de támadt egy ötletem, bementem ugyanennek a cégnek egy másik szupermarketébe, befele menet megmutattam az őrnek, hogy van nálam két termék, majd bementem, és kicseréltem teljesen ugyanolyan, de később lejáró termékre. Majd kifele menet megint megmutattam, a táskámat és a blokkot, és eljöttem.
Elkövettem ezzel valamit?
Köszönöm a válaszokat!
Olvasom a rengeteg okos hozzászólást a remek kereskedelmi szakemberektől...
Tudod kérdező kezdelek tisztelni, hogy ekkora ötleteid vannak...MÁSIK boltba bemenni és kicserélni...Gratuláció jár neked!
Nem tudom, hogy mi a munkád, de azt látom, hogy abszolút fogalmatlan vagy a bolti eladók munkájával kapcsolatban!
Abban a MÁSIK boltban ahol kicserélted a terméket, simán kellemetlen helyzetbe hozhattad az ott dolgozó eladókat!
Ami nekik sok-sok pénzbe kerülhet! Leellenőrizte a polcát, leszedte a nem megfelelő szavidejű termékeket, majd kap egy Nébih ellenőrzést és ott a lejárt szavidejű termék! Amiről nincs bejövő szállítólevél sem!
Ez a probléma tételenként 50.000 Ft- büntetést jelenthet nekik!
Még egyszer mondom az általad említett MÁSIK bolti eladóknak, akik semmiről sem tehetnek...
Még mindig büszke vagy az okosságodra?
Nem gondolom, hogy beégtem.
05:57
Nem hogy nem szégyelli, de még büszke is rá, hiszen még egy zsidó jogi támogatója is van, aki biztatja is a cigányfattyát.
Ez egyik sem, szimplán bunkóság! Azokat embereket hozhatja az ilyen bunkósággal nehéz helyzetbe, akik semmiről sem tehetnek...300 ft-ért...
Még egyszer gratuláció a gerincedhez!
48-as, ha elolvastad az eredeti kérdést akkor nem mondanál ilyet...
A találékony kérdező egy MÁSIK boltban cserélte ki...szerinted annak a boltnak a dolgozói mit tehettek a másik boltban történtekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!