41/64 anonim válasza:
Az abortusz meg a pedofil papok hogy jönnek össze????
42/64 anonim válasza:
Ha mást nem, intézetbe adni. De rengeteg mód lehetséges, pl. dolgozni valahogy. Kölcsönt felvenni. Ha jól tudom, az állam ad pénzt az első 3 évben...
43/64 anonim válasza:
43!
Ja, ad az allam penzt az első 3 évben. 12e családipótlék, huszonix gyes. Abból jól éhen lehet hqlni
44/64 anonim válasza:
43-as hol élsz?
Ki ad egy tanuló 16 évesnek hitelt..
De hajrá
Ajánld fel minden elvetetni akarónak, hogy majd te a te pénzeden felneveles..
Vagy csak pénzeled, és majd nevelheti ő..
Annak ellenére, hogy írtam, hogy a szabályozás könnyű..lelkileg nem mindenkinek az
45/64 anonim válasza:
Nagyon jó motivációs helyzet lenne ez, ha el kellene tartani egy gyereket. Biztos van megoldás. Meg lehetne próbálni összejönni valakivel, aki anyagilag is segít. Youtuberkedni, kimenni tüntetni, hirdetést feladni vagy tv-t felhívni, hogy segítsen valaki (egy milliomosnak ez aprópénz, sokszor segítenek), bitcoinba fektetni, shortolni, etc. A kevésbé legális módszereket nem említve.
46/64 anonim válasza:
43%os, te hány éves vagy és milyen mesevilágban élsz?
47/64 anonim válasza:
Nem tudom hol él 43%-os, de nem itt az biztos.
34 éves vagyok, akkor voltam 16.
Hol volt még akkor youtubereskedés vagy mi a franc?
Hàny éves vagy te, 16?
48/64 anonim válasza:
Aki szerint a gyermek felnevelésének egyik módja az hogy gyere össze vkivel aki eltart... azzal szerintem.nincs mit vitázni...
49/64 anonim válasza:
Az biztos, hogy mindent meg kell tennie az embernek a gyermeke életéért. Aki eljut erre a szellemi szintre, hogy tudja, hogy ő a gyermeke, az nem hiszem, hogy bármilyen okból abortuszra hajtaná a fejét. Nekem is 16-17 évesen szült az egyik ismerősöm. A másiknak a házassága ment rá a szülésre.
50/64 anonim válasza:
Megpróbálni összejönni valakivel,aki anyagilag segít:D
Youtuberkedni:D
Na jó,ezen kiégtem....
Következő ötlet Youtube csatorna a következő témával.
"Hogyan fogj terhes tiniként egy balekot,aki eltart titeket":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!