a pontozásból látszik, hogy a megfogant embert élősködő rákosdaganatnak nézők vannak túlsúlyban.
Ők, akiknek édesanyjuk hagyta, hogy a formaképző erők által kifejlődnek, megszülessenek, felnőjenek és talán még szerette is őket.
A pszichiáterek konkrétan a fogantatásig visszatudják hozni az ember átélt élményeit -ezzel tudnak gyógyítani.
Lezárhatjuk a vitát, hogy ahol örülnek, szeretettel várják, oda jó megszületni, ahol ki akarják kapartatni (csak nem sikerül) oda nem jó megszületni.
Tehát kell a legális ab., mert senki sem akarhat egy sejtcsomózóhoz születni -csak nem tudja elmondani és a #7-es pontos érvei miatt.
A megfogant EMBER érdekeit elég sokáig - a fogantatástól ~ 18 évig a FELELŐSSÉGTELJES felnőtteknek kell képviselni.
Csak a sok abortuszellenes azt mondja már meg, miért nem ilyen aktív, amikor a kisfiúkat kellene megvédeni a papoktól? A sejtcsomó nektek fontosabb, mint az élő, érző emberek.
Ez a baj az állatvédőkkel is, csak azoknak a korcsok fontosabbak, mint az emberek.
Sok elvakult, logikátlan, gondolkodásra kêptelen ember.
34, ti liberálisok kardoskodtok a szabad vallásgyakorlásért. Emiatt van bajban az egész Nyugat is. Akinek nem tetszik, hogy gyerekeket pusztítanak el, akikről azt hazudják, hogy sejtcsomó, miközben egy megszületett ember elleni gyilkosságért 20 évet kapna az ember, az még nem feltétlenül jobboldali.
Nem szabadna egy ilyen fontos, speciális, az emberi életet érintő dolgot az emberekre bízni. Tájékozatlanok, buták. Látjuk ezt a választásokon is, milyen pártokra szavaz a nagy többség. Szakembereket kellene felkérni a kérdés eldöntésére, hogy biztosan ember-e a magzat. Bár számos megtörtént eset bizonyítja, hogy biztosan az.
Azért, mert vannak helyzetek, amikor ez a megoldás.
Tudottan beteg gyerek
Erőszakból fogant
Tényleges védekezés mellett, egy lehetetlen helyzetbe.
De valóban ém is úgy érzem túlságosan könnyű Magyarországon jelenleg elvenni egy embryo életét.
Sokan nem fogják fel, sejtcsomóznak, még akkor is,ha a megfogalmazás helytálló ( jelenleg a várt terhességem ambuláns lapján is így szerepel!)
De pejoratív értelemben használják, montha ezzel igazolva lenne a tett.
De ha egy tyúkot vagy egy disznót kellene saját kézzel megölniük akkor elájulnának,de egy "sejtcsomó" nem baj.
Szóval a szabályozás túl megengedő.
Ha nem lenne sokkal jobban figyelnének talán az emberek.
Vagy sok elásott gyerek meg ersőbe kitett gyerk lenn ( mint amikor még az orvosi megoldás nem létezett.
Másrészt nem várt gyerekként felnőni sem lehet fáklyás menet..
A 43%-os valami elvetemült, vallàs által agymosott idióta lehet.
Téríts máshol, mondogasd a szektàban, hogy nincs joga egy nőnek dönteni a saját testéről.Igenis, az abortusz is egy döntés, nem is kicsi.
16 évesen felelőtlen kis liba voltam, terhes maradtam.Most lenne 18 éves ha megtartottam volna.
Szerinted 16 évesen mit tudtam volna neki nyújtani?A nagy büdös semmit, szeretetből nem kerül kenyér az asztalra.Elcsesztem volna az ő életét is, és a sajàtomét is.
Igenis van az a helyzet, amikor az abortusz a helyes döntés.
Nem vagyok vallásos, hasonló okokból: gondolkodom. Kevés ilyen ember van sajnos. Számtalan esetben bebizonyították, hogy érzett a pár hetes magzat, tehát teljes értékű ember. Vita lezárva. Egyébként nagyon gyakran elhal magától egy magzat, mi nagyon szerencsések vagyunk. Nem csak ezért, hanem hogy pont mi születtünk meg. Hihetetlenül kicsi volt erre az esély néhány ezer generációra visszamenően.
Mindegy, mit tudsz neki nyújtani, egy embert nem szabad elpusztítani. Még akkor sem, ha globális felmelegedés van, vagy ha nem szeretsz pelenkázni.
Értem.
És megmondod nekem, mégis hova a bànatba mentem volna egy kisbabàval?!
Szüleim nem éltek màr, nagymamàm nevelt fel.
Végzettség, munka nélkül mi várt volna rànk?A nyomor basszus, semmi màs.
Van egy 10 éves lànyom, őt akartuk, vàrtuk, tudom neki biztosítani azt, amihez szerintem minden gyereknek joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!