A megégett és meghalt kislány anyjáról mi a véleményetek? (Többi lent. )
Sajnos, megváltozott a világ, manapság már nem engedhetjük egyedül a gyerekeket sehová.
Sokkal veszélyesebb külső hatások is vannak, és már nem törődnek az emberek mások gyerekeivel se. Ami régen természetes volt, hogy rászólhattak idegen gyerekre, ha szükség volt rá.
De ma már a gyerek is visszabeszél, hogy mi köze hozzá az idegen járókelőnek, hogy mondjuk löködi a testvérét. Ha nem fenyegeti meg a felnőttet, tiszteletlenül.
És ha meghallja a szülő, mondjuk játszótéren, akkor a szülő kezd el méltatlankodni, hogy mi köze hozzá másnak, hogy mit csinál az Ő gyereke.
Egyébként nem én írtam rosszul. Az anya először azt mondta, hogy boltba ment vízért. Utána később hogy allasinterjun volt.
Harmadjára meg hogy dolgozni volt.
Össze-vissza beszél.
"Egy biztos, hogy pszichológushoz járnék, hogy ezt a tragédiát feldolgozzam, és hogy emberi módon megvetés nélkül tudjak bánni a fiammal."
Normális szülőnek ilyenkor először az jutna eszébe, hogy a gyereknek van szüksége szakemberre. Te szülőként akarod megvetni a gyereket, akinek a felügyeletéről te nem gondoskodtál? A saját felelősségedet rápakolni egy 11 évesre? Két pszichológus között tükörbe tudnál nézni?
Anyuka rettentő nagyot hibázott, de ez az ő felelősségén túl a rendszer hibáját is mutatja. Nagyon sok kisgyerek van a tanítási szünetekben felügyelet nélkül, mert a szülőnek dolgozni kell mennie, segítsége meg nincs.
Az a véleményem, hogy a kisfiú okozta mindkét tüzet.
Most megölte a testvérét is, nem tudom ezt hogy dolgozza fel.
Anyukát valahol sajnálom... de kamuzik ő is.
A gyerekekkel rohadt nagy gond van, és nyilvánvalóan nem képes gondoskodni róluk.
Most tragédia történt, ezen semmi sem változtat már.
Hogy mit tennék azzal a gyerekkel aki felgyújtotta műr a házat, és most megölte a testvérét? Ezt ide nem írom le mert elég szélsőséges lenne.
Szerintem cigánycsalád, mert azok a felelőtlen szülők, gyerekekkel nem foglalkoznak, azt csinál a gyerek amit akar, 16 évesen rabol, drogozik stb.
Felelőtlen egy anya.
Az anyát betenném 10 évre sittre, a gyujtogató gyereket javítóintézetbe v gyermekotthonba.
A megégett gyereket sajnálom nagyon.
Nekem ott a gondom, hogy most próbálja rákenni a gyerek is és anya is, hogy a 8 (!) éves kislány keresett gyújtogatós videókat, és az a véleménye, hogy miért kell ilyen videókat feltenni közösségi oldalakra. Könyörgöm, egy 8 éves egyedül hogy tudja megkeresni a háztüzes videókat?
Mi a francnak kell hazudni? Egyébként más fórumokat nem olvasgatok, csak a híradókból tudom, hogy menti magát mindenféle módon. Annyira visszataszító.
25.! Eddig ezt nem is akartam felhozni, de velem történt olyan eset, hogy kb. pont ilyen festettszőke nemtudomhogynevezzem nő miközben a buszra vártunk, folyamatosan a telefonját nyomkodta. A gyerekei, kb. 4-5 köpködtek, az egyik pénzt kért tőlem, a másik letolta a nadrágját és kipisilt az úttestre. Mondtam neki, hogy nem ártana rászólni a gyerekekre, mert elüti őket az autó. Megkaptam: maradjá má, mi közöd hozzá? És tovább nyomkodta a telefont. Mindez este 10 óra után. A gyerekek nem voltak semmivel sem idősebbek, mint a most szóban forgó, még annyi sem. Mint az orgonasípok, szerintem minden évben szült egyet. Ja, és nem volt nyári szünet...
Nem a témához tartozik, de akkor is kiakadtam egy cseppet.
Mindegy, leírtam. Mindez Győrben a Széchenyi egyetemnél lévő buszmegállóban történt, nem egy kis faluban, ahol nincs nagy forgalom.
Egyetértek veled kérdező.
Cigányoknak nem szabad szólni.
Egyszer egy cigánygyerek biciklivel majdnem nekem jött, mondtam neki, hogy jajajj, nekem ne gyere, de kedvesen, mosolygósan. Az apja meghallotta, nagyon durván tett nekem.
Azt hittem megver.
Hallottam egy szitut, nem most történt. Borsodban (hála nem arrafelé lakom) egy kocsi véletlen súrolt egy gyereket, aki az úttest mellett rohangált, a gyerek elesett, mivel.a kocsi megsúrolta. Vétlen volt a sofőr, kiszállt a kocsiból és odarohant a gyerekhez, hogy nem esett-e baja.
A gyereknek egy-két karcoláson kívűl semmi baja, a szülők odamentek és a két autóban várakozó sofőr gyermeke láttára halálra verték a sofőrt, holott semmi baja a gyereknek, a sofőr nem hibás, a gyerek rohangált az úttest körűl. Természetesen cigányok verték halálra a sofőrt. Régen volt, nem találok róla cikket, én is csak hallottam.
Nem szabad cigányoknak szólni.
Én nem is teszem, sőt kerülöm őket.
Utolsó, ez a Szögi tanár úr esete Olaszliszkán. Az egyik gyilkos most szabadult. Én borsodi vagyok. Nekem is van hasonló sztorim. Cigányék előtt mentem bicajjal. Kint áll egy kisgyerek messziről ordibál beszólogat. Mondom a szüleinek h esetleg rá kéne szólni. Erre a semmiből megjelenik egy csávó, valszeg a báttya szamurájkarddal. Olyan gyorsan még ember nem tekert, mint én.
Az esethez: én csak azt látom, hogy az anya hazudik. Bármi is áll a történet mögött, ő sumákol, próbálja hárítani a felelőséget. Nagyon sajnálom szegény kislányt, értelmetlen halál.
Egyébként mennyire etikus, hogy az anya a második nyilatkozataban már próbálta a kislànyra verni a gyújtogatàst.
Megsérti az emlékét és a halálát is ezzel szerintem.
Nyílván a fiú gyújtotta fel. Anyuka fullba nyomta a kretént, amiért videón/tv-n keresztül hazudgàlt. Nyilván ezeket felhasznàlhatjàk a bíróságon is, pszichológusok is elemezhetik.
Nagyon vágyik a figyelemre, egy gyászoló szülő szerintem nem nyilatkozik ilyen esetben.. És nem olyan halál nyugodtan és érzelem mentesen, mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!