Cseh Katalin a Momentumos kislány miért viselkedik úgy mint aki egy egyetemi buliból szabadult? Ha a DK koalícióba lép velük, remélem azért Dobrev Klára lesz a főnök.
Most nem tudom eldönteni hogy Cseh Katalinnal vagy az egyetemi bulikkal van a nagyobb bajod :D
Bulizni a legtöbb ember szokott, még egyetemen is, sőt most kapaszkodj meg, még dolgozó emberek is szoktak házi bulikat, összejöveteleket szervezni, ahol jól érzik magukat.
Cseh Katalin viselkedésével sem tudom mi a problémád, jó pár beszélgetését hallgattam már meg, és sokkal szebben, választékosabban, kultúráltabban beszél és viselkedik mint a legtöbb fideszes politikus.
A napokban szó szerint ellepték a gyakorit a momentumos lejárató kérdések. Minden bajotok van Cseh Katalinnal és a Momentummal is. A legapróbb, legjelentéktelenebb megmozdulásaikat (például multkor az, hogy hogyan örült az EP választások eredményeinek) is úgy állítjátok be, mint ha valami ördögtől való (origót idézve "sátánista" :D) dolog lenne.
Amikor az origo kiadta a lejáratós cikkét bíróságon is bizonyított hazugságokkal, utána Cseh fb oldalát is egyenesen ellepték az erről szóló hozzászólások, szinte szóról szóra ugyan azt állítva mindegyik.
Értem hogy ki van adva a lejáratás, de rettentően feltűnően csináljátok, és nekem / nekünk is fárasztó minden kérdés alá bizonyítékokat linkelni, idézeteket bemásolni, tényeket felsorakoztatni arról, hogy nincs igazatok. Nézzetek már magatokba egy kicsit, és inkább keressetek rá a programjukra, írjatok nekik e-mailt arról érdeklődve, hogy mit akarnak vagy mit nem akarnak csinálni. De ne ide írkáljátok már ki óránként ugyan azokat a kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!