Kérlek, ne gyertek azzal, hogy mindkettő öreges, ne adjisten parasztos, vagy hogy Katalin helyett csak Katát, Anna helyett Annalénát vagy Annabellát adnátok, mert mindig csak ilyen véleményeket adok. Nekem viszont az a konkrét kérdésem, hogyha csak és kizárólag ez a két név közül lehetne választani, melyiket adnátok?
(A kekeckedés elkerülése végett: nem, nem a GYK-n fog eldőlni a gyerek neve, ez csak egy egyszerű közvélemény-kutatás.)
Nekem Annam van, nem bantam meg, pedig a szuletese eveben ez lett a leggyakrabban adott noi nev.
2014. szept. 29. 18:33
3/38 anonim válasza:
Nem öreges és parasztos. Nekem az Anna tetszik jobban, de Katalinnal már nem nagyon lehet találkozni. Szal Kata!
2014. szept. 29. 18:38
4/38 anonim válasza:
Anna szep,de Panninak becezik,es az nem tetszik,Katalin szep,de Katinak becezik es az Sem tetszik.En is Katalint akartam,de az elöbb emlitett okbol Kata lett a neve.Lehetne Anna Katalin,vagyKatalin Anna is.
2014. szept. 29. 18:40
5/38 anonim válasza:
Szerintem Anna. Ez gyerekkorban és felnőttkorban is szép név
2014. szept. 29. 18:41
6/38 anonim válasza:
Huh, utolso, micsoda ervek.... Az en lanyomat sosem beceztek Panninak. Mellesleg a Katat is lehet Katizni :D
2014. szept. 29. 18:41
7/38 anonim válasza:
Ahol en elek ott igen-4-es voltam.
2014. szept. 29. 18:49
8/38 anonim válasza:
Az én kislányom a Katalin Róza nevet kapta. A nagymamája után. Mindenki azt mondja rá , hogy öreges , szerintem gyönyörű név és sok féle képpen lehet becézni . Mi az apjával vagy Katázzuk vagy Katicázzuk. A nagy szülők inkább Katizzák , vagy Katózzák, de néha a Kátya is el hagyja a szájukat.
Pont ezért szép , mert régies. Nem sok kislány szaladgál szerintem Katalin névvel
2014. szept. 29. 18:52
9/38 anonim válasza:
Katalin inkább. Az Annából rengeteg van.. Katalin régi nëv és mostanában nem adják, tehát nem fogsz vele talâlkozni... Én szeretem az ilyen nevekeket mint Katalin.. A mostanság divatos ösmagyar nevektöl felfordul a gyomrom.. Ráadásul a fele ezeknek a gyerekeknek külföldön fogja végezni valaha... Ahol kimondhatatlan a nevük.. Ahol mi élünk, īrorszâg, itt is ilyeneket neveket adnak a gyerekeiknak a magyarok és mindenki a gyerekeken röhög az oviban, isiben stb... Bocs ez csak egy megfigyelés. Katalin szép és mind nhol van megfekelöje ésnem fura sehol...
2014. szept. 29. 18:53
10/38 anonim válasza:
Én a Katalint adnám, mert az Anna a leggyakrabban adott női név, és mert a Pankázástól kiver a víz. Katalint lehet Katának vagy Linának is becézni, ezek miatt tetszik jobban. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!