Katalin vagy Anna?
Kérlek, ne gyertek azzal, hogy mindkettő öreges, ne adjisten parasztos, vagy hogy Katalin helyett csak Katát, Anna helyett Annalénát vagy Annabellát adnátok, mert mindig csak ilyen véleményeket adok. Nekem viszont az a konkrét kérdésem, hogyha csak és kizárólag ez a két név közül lehetne választani, melyiket adnátok?
(A kekeckedés elkerülése végett: nem, nem a GYK-n fog eldőlni a gyerek neve, ez csak egy egyszerű közvélemény-kutatás.)
Előre is köszönöm mindenki válaszát! :)
A Katalin, bár nem csúnya név, de kifejezetten nem tetszik, csak néhány bevézési formája. Pl: Kata, Katica, Katus. Annából tényleg sok van, de szép név. Ha a kettő közül választanom kéne inkább az Annára szavazok.
Gratulálok a babához :)
Anna, az egyik legszebb név szerintem. Engem egyáltalán nem zavarna, hogy sok van belőle, biztosan adnám.
Engem egyébként Katalinnak hívnak, de jobban szeretem ha Katáznak ;)
régi kérdés, de jézusom, négyes...
az Annát Panninak becézik, azért nem adnád? elárulom, az Annának milliónyi becézése van, nem becézik az összes Annát Panninak.
Ani, Ancsi, Ancsa, Annus, Nusi, Náni (ez tényleg öreg néni beceneve volt), sőt, az én nevem, Anita is a becézése spanyolul, meg az Anikó is, aztán lehet még Panna, Panni, Panka, stb.
Katalint szintén nem muszáj Katinak becézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!