Ti adnátok az Anna nevet?
Sziasztok! :)
Tudom, hogy nem a világ legnagyobb problémája igazából, de jelenleg kicsit úgy érzem. Az Anna gyerekkorom óta kedvenc nevem, és szerencsére a férjemnek is nagyon tetszik, de tényleg az az a név, ami teljes mértékben tömeg/tucat, és a többi, rengeteg lány/nő szaladgál vele. Ti ebben a helyzetben adnátok? (Második nevet nem igazán szeretnénk adni neki, az nem jönne szóba.)
Köszönöm a válaszokat! :)
Szép, bár nekem annyira nem tetszik. De ha nektek tetszik, akkor miért ne? :)
Nekem ha lesz babám, akkor valami különleges nevet szeretnék neki, nem ilyen magyart. :)
én 23 évesen 1 Annát ismerek, ő is velem egykorú, kislányt egyet sem, pedig egy Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál dolgozom, ahol elég sok gyereket megismerünk.
Ez ne tartson vissza szerintem. Nekem tetszik a név.
Én kislánykorom óra Lilit szerettem volna... most minden 4. kislány Lili, így megrendült a bizonyosságom... :(
Szerintem nagyon szep nev, es nekem sincs egy ismerosom sem, akinek igy hivnak a kislanyat. A korosztalyombol sem ismerek egy Annat sem. Szoval szerintem egyedibb lehet ma mar, mint Lili, Lilla, Lea, Lara, stb. :)
Nem utolso sorban, ezt a nevet a vilagon barhol ismerik, es szerintem ki is tudjak mondani konnyen, sosem tudhatod, mit hoz a jovo a lanyod szamara. En kulfoldon elek, magyar nevem van, es allandoan le kell betuznom, soha nem ertik meg elsore, es kmondani sem konnyu. :)En adnam az Anna nevet a helyedben, ha ez a kedvenced gyerekkorod ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!