Ti adnátok az Anna nevet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Tudom, hogy nem a világ legnagyobb problémája igazából, de jelenleg kicsit úgy érzem. Az Anna gyerekkorom óta kedvenc nevem, és szerencsére a férjemnek is nagyon tetszik, de tényleg az az a név, ami teljes mértékben tömeg/tucat, és a többi, rengeteg lány/nő szaladgál vele. Ti ebben a helyzetben adnátok? (Második nevet nem igazán szeretnénk adni neki, az nem jönne szóba.)
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 18. 20:30
11/12 anonim válasza:
Tucatnév,meg amúgy se tetszik szóval nem.
12/12 anonim válasza:
Miért baj az, hogy tucatnév? Ez is bizonyítja, hogy nem megy ki a divatból. Szerintem gyönyörű, ha lenne lányom, én simán adnám neki az Anna nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!