Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A megégett és meghalt kislány...

A megégett és meghalt kislány anyjáról mi a véleményetek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Tegnap hosszan nyilatkozott a Fókuszban. Ha tudta, hogy a 11 éves fia korábban már felgyújtotta a házukat (ami végül is nem bizonyított), de most újra tűzeset történt, akkor hogy-hogy nem gyanakodik senki, hogy a 11 éves fiú gyújtogatott megint? Egyszerűen nem tudom hová tenni a dolgot. Szerencsétlen kislány meghal. Miért nem nyomoznak az előző ügyben is újra? Hatalmas tragédia, és nagyon furcsállom ezt a közönyt.
2019. jún. 26. 16:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
16%

"De gyereket egyet se hagyunk felügyelet nélkül soha."

Hüje. 11 éves az már főzni tud, ha nem ilyen balfarok szülei vannak mint te.

2019. jún. 26. 18:06
 12/31 anonim ***** válasza:

Volt egy jó régi amerikai film, még fekete-fehér, megtörtént esetről, hogy egy kislány -gyönyörű, aranyos, kedves, amíg látják- az ujja köré csavar mindenkit, és aki egy szót is szól ellene, azt baleset éri, amit ő idéz elő. Rábizonyíthatatlanul.

És a saját szerencsétlen anyja kell hogy rájöjjön, hogy milyen gyereke van.

Remélem, a nyomozók is látták ezt a filmet, mert nagyon elgondolkodtató.

2019. jún. 26. 18:12
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon bűzlik az egész sztori. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy a fiú gyújtotta fel a házat és a bódét is. A kislányt meg folyamatosan terrorizàlta előtte ezzel, azért voltak rémàlmai, hogy bent ég valahol.

Egyébként az is érdekes, hogy 2 vidéki kisgyereket miért hagyott egyedül a fővárosban. Honnan tudták a gyerekek hova kell menni és honnan volt gyufàjuk vagy gyujtòjuk?

Nagyon sajnálom a kislànyt.

Az anyuka nagyon fura volt a nyilatkozata alapján.

2019. jún. 26. 18:18
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

13# vagyok egyébként persze, nem várható el, hogy 11 évesen állandóan felügyelje valaki. De azért más otthon egyedül hagyni egy 10 percre a gyereked, ha tudod, hogy megbìzhatò, minthogy egy idegen nagyvàrosban hagyod magára, ráadásul két kisgyereket egyszerre.

Úgy, hogy az egyik gyanús, hogy piromàn, a másik meg pszichológushoz jár a tűzben égés félelmei miatt..

Vihette volna a boltba magával őket. :(

2019. jún. 26. 18:23
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért fura világ lenne, ha a tizenéves gyerekek nem mozdulnának a szülők nélkül. Mi annyi idős korunkban egyedül jöttünk-mentünk suliba, edzésre stb.

Persze ami történt az sajnálatos.

2019. jún. 26. 19:45
 16/31 A kérdező kommentje:

15., én detto ugyanúgy jöttem mentem. Alsós korom óta egyedül suliba.

De itt nem ez a kérdés. Senki nem furcsállja, hogy a 11 éves mindkét tűzesetnél ott volt, a kislány nem? Az anyja meg védi, most is foglalkozott a témával a Fókusz. A 11 éves fiú próbálja rákenni a húgára a balhét, hogy interneten nézegetett gyújtogatós videókat. Abszurd. Remélem, kiderül az igazság, az anyját is lecsukják. Most mutattak egy fotót, amin cigarettáznak a gyerekei. Anya: hát azt biztos csak találták a földön és úgy csináltak, mintha.. Pofám leszakad. Bár ma már nincs számlaszám. A RTL is próbál pártatlan maradni.

2019. jún. 26. 19:53
 17/31 A kérdező kommentje:

14., nem boltban volt, hanem dolgozni. A gyerekei ott lehettek volna az udvarban, de mivel könyörögtek, elengedte őket csavarogni.

Na mindegy, majd lehiggadok. Fel vagyok teljesen háborodva.

2019. jún. 26. 19:58
 18/31 anonim ***** válasza:

én nem ítélkeznék ugyan, ameddig nem ismerem az összes részletet, de ettől eltekintve a mai fókuszban látottak alapján nekem is olyan hasonlók fogalmazódtak meg.

valószínűleg ha a lányom meghalna, én sem nyilatkozgatnék minden nap, pláne nem úgy, hogy kvázi a negatívan hozzászólóknak válaszolgatok vissza flegmázva.

ebből nekem is körülbelül az jön le, hogy az egésznek simán lehetne a kuncsorgás a hátterében, és nem tetszik neki, hogy valaki ezt szóvá teszi.

különben nem tudom Bpestet nem tudom úgy elképzelni, mármint főleg a belvárost, ahol felügyelet nélkül mászkálhatna három 10 év körüli gyerek...az más, ha lakótelepre lemennek a ház körül.

ezek mellett a 11 éves gyerek ráadásul még mint kiderült, beteg is...hát szóval akárhogy nézzük, ennél nagyobb felelőtlőtlenség nem nagyon lehetne...

2019. jún. 26. 20:02
 19/31 anonim ***** válasza:

Bocsi, az első cikkekben boltot írtak.

Közben utána néztem, igazad van.

Egyébként valamilyen szinten érthető, hogy most halt meg az egyik gyereke és próbálja védeni a másikat.

De ha a fiú volt 2x is, arra rá fognak jönni reméljük.

Segítség kell neki, mert így bárkire veszélyt jelenthet. Meg ha tényleg ő volt és tagadja, nem fogja tudni feldolgozni, együtt élni ezzel a titokkal.

Anyuka nagyon felelőtlennek tűnt és nem azért, mert egyedül hagyta

2019. jún. 26. 20:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna gyerekekkel odamenni és nem lett volna tragédia, nem indított volna még a rendőrség egy ügyszámmal több ügyet és akire gyanakodnak, amikor beidézik nem kell megváratni bizonytalan ideig az embert. Ennyi.

Természetesen sajnálom ami történt.

Szegény gyerek...

2019. jún. 26. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!