A megégett és meghalt kislány anyjáról mi a véleményetek? (Többi lent. )
"De gyereket egyet se hagyunk felügyelet nélkül soha."
Hüje. 11 éves az már főzni tud, ha nem ilyen balfarok szülei vannak mint te.
Volt egy jó régi amerikai film, még fekete-fehér, megtörtént esetről, hogy egy kislány -gyönyörű, aranyos, kedves, amíg látják- az ujja köré csavar mindenkit, és aki egy szót is szól ellene, azt baleset éri, amit ő idéz elő. Rábizonyíthatatlanul.
És a saját szerencsétlen anyja kell hogy rájöjjön, hogy milyen gyereke van.
Remélem, a nyomozók is látták ezt a filmet, mert nagyon elgondolkodtató.
Nagyon bűzlik az egész sztori. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy a fiú gyújtotta fel a házat és a bódét is. A kislányt meg folyamatosan terrorizàlta előtte ezzel, azért voltak rémàlmai, hogy bent ég valahol.
Egyébként az is érdekes, hogy 2 vidéki kisgyereket miért hagyott egyedül a fővárosban. Honnan tudták a gyerekek hova kell menni és honnan volt gyufàjuk vagy gyujtòjuk?
Nagyon sajnálom a kislànyt.
Az anyuka nagyon fura volt a nyilatkozata alapján.
13# vagyok egyébként persze, nem várható el, hogy 11 évesen állandóan felügyelje valaki. De azért más otthon egyedül hagyni egy 10 percre a gyereked, ha tudod, hogy megbìzhatò, minthogy egy idegen nagyvàrosban hagyod magára, ráadásul két kisgyereket egyszerre.
Úgy, hogy az egyik gyanús, hogy piromàn, a másik meg pszichológushoz jár a tűzben égés félelmei miatt..
Vihette volna a boltba magával őket. :(
Azért fura világ lenne, ha a tizenéves gyerekek nem mozdulnának a szülők nélkül. Mi annyi idős korunkban egyedül jöttünk-mentünk suliba, edzésre stb.
Persze ami történt az sajnálatos.
15., én detto ugyanúgy jöttem mentem. Alsós korom óta egyedül suliba.
De itt nem ez a kérdés. Senki nem furcsállja, hogy a 11 éves mindkét tűzesetnél ott volt, a kislány nem? Az anyja meg védi, most is foglalkozott a témával a Fókusz. A 11 éves fiú próbálja rákenni a húgára a balhét, hogy interneten nézegetett gyújtogatós videókat. Abszurd. Remélem, kiderül az igazság, az anyját is lecsukják. Most mutattak egy fotót, amin cigarettáznak a gyerekei. Anya: hát azt biztos csak találták a földön és úgy csináltak, mintha.. Pofám leszakad. Bár ma már nincs számlaszám. A RTL is próbál pártatlan maradni.
14., nem boltban volt, hanem dolgozni. A gyerekei ott lehettek volna az udvarban, de mivel könyörögtek, elengedte őket csavarogni.
Na mindegy, majd lehiggadok. Fel vagyok teljesen háborodva.
én nem ítélkeznék ugyan, ameddig nem ismerem az összes részletet, de ettől eltekintve a mai fókuszban látottak alapján nekem is olyan hasonlók fogalmazódtak meg.
valószínűleg ha a lányom meghalna, én sem nyilatkozgatnék minden nap, pláne nem úgy, hogy kvázi a negatívan hozzászólóknak válaszolgatok vissza flegmázva.
ebből nekem is körülbelül az jön le, hogy az egésznek simán lehetne a kuncsorgás a hátterében, és nem tetszik neki, hogy valaki ezt szóvá teszi.
különben nem tudom Bpestet nem tudom úgy elképzelni, mármint főleg a belvárost, ahol felügyelet nélkül mászkálhatna három 10 év körüli gyerek...az más, ha lakótelepre lemennek a ház körül.
ezek mellett a 11 éves gyerek ráadásul még mint kiderült, beteg is...hát szóval akárhogy nézzük, ennél nagyobb felelőtlőtlenség nem nagyon lehetne...
Bocsi, az első cikkekben boltot írtak.
Közben utána néztem, igazad van.
Egyébként valamilyen szinten érthető, hogy most halt meg az egyik gyereke és próbálja védeni a másikat.
De ha a fiú volt 2x is, arra rá fognak jönni reméljük.
Segítség kell neki, mert így bárkire veszélyt jelenthet. Meg ha tényleg ő volt és tagadja, nem fogja tudni feldolgozni, együtt élni ezzel a titokkal.
Anyuka nagyon felelőtlennek tűnt és nem azért, mert egyedül hagyta
Nem kellett volna gyerekekkel odamenni és nem lett volna tragédia, nem indított volna még a rendőrség egy ügyszámmal több ügyet és akire gyanakodnak, amikor beidézik nem kell megváratni bizonytalan ideig az embert. Ennyi.
Természetesen sajnálom ami történt.
Szegény gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!