Megvan a Tánczos féle ügyben a kislány gyilkosa?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 23:49
1/10 anonim válasza:
Állítólag tudják, ki az, de 50 évre titkosították az ügyet.
2/10 anonim válasza:
Beírtam a googléba amit kérdeztél, de csak ilyen kurucos meg szentkornarádiós szennylapok jöttek ki mint hírforrás, szóval kötve hiszem.
3/10 anonim válasza:
Tánczos volt az, legalabbis a tv-ben volt egy riport ott elmondtak jó pár.érdekes dolgot.
4/10 anonim válasza:
Ha Tánczos lett volna, nem titkosítják le 50 évre az ügyet.
(És nem törlik le már másodjára amit leírtam hogy állítólag kik voltak. De most már nem írom le újból.)
5/10 anonim válasza:
"Ha Tánczos lett volna, nem titkosítják le 50 évre az ügyet. "
Adjál már legyél szíves egy HIVATALOS dokumentumot arról, hogy ezt az ügyet minősítették. A szélsőjobbos, sámánhívő, szívcsakrás bulvároldalakból viszont nem kérek.
6/10 anonim válasza:
Ha beírjátok a google-be, hogy Balaton Balázs, elsőnek kidobja a könyvét az ügyről. (Ő egy újságíró, akit megvertek, hogy elhallgattassák.)
7/10 anonim válasza:
". (Ő egy újságíró, akit megvertek, hogy elhallgattassák.)"
Ja, nyilván...
8/10 anonim válasza:
Szerintem itt most nem azt kell nézni, hogy jobbos, balos, kuruc, zsidó stb. Csak előítéletektől mentesen nézni a dolgot. Az, hogy esetleg nem Tánczos volt, még nem jelenti azt, hogy rituális kivégzés történt. Lehetett akár egy perverz hajléktalan is, egy véletlenül arra tévedt aberrált valaki, ezért nem kell szerintem a politikát belekeverni. Azt, hogy Balatont megverték (amit előbb írtam), én is csak a neten olvastam. Aztán ki tudja, az adott oldal mennyire hiteles. Nem voltam ott... Az ember csak találgat.
10/10 anonim válasza:
8-as: Az origo hozta le hogy Balaton Balázst 3 rendőr verte meg. (aki nem tudná, a BIT-es rendszámú volkswagen-ek azok rendőrautók). Szóval elég hitelesnek tűnik. Az azonban már nem biztos hogy a Tánzcos könyv miatt, mert lehet hogy más dolog nem tettszett a rendőröknek. Mivel B.B. a "Mai Nap" munkatársa. És mert ugye az a normális hogy rendőrök újságírókat vernek. Ne felejtsük,ekkor 1999-et írunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!