Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mért nem mondja el Bándy Kata...

Mért nem mondja el Bándy Kata gyilkosa, hogy ki, kik voltak a tettes társai?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 14:12
 1/9 AdamLeBron ***** válasza:
29%

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a Friday Laci valami bűnbanda része lehetett - egy nagyon kicsi és nagyon osotba eleme.

Szerintem ezek akkor éjszaka vadásztak és ezt a lányt ketten-hárman akarták egy kocsiba becibálni és eladni. Feltételezhetően mindhárman romák.

Ha ez tényleg így volt és kiderül, akkor itt polgárháború lesz.

2012. júl. 18. 14:17
 2/9 Antimod ***** válasza:
91%

"Ha ez tényleg így volt és kiderül, akkor itt polgárháború lesz."

Persze... Olaszliszka után sem lett az, most sem lesz.

2012. júl. 18. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbálja azzal fenntartani magában a becsület érzését, hogy legalább a társait nem köpi be.
2012. júl. 18. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet a társai már akkor megfenyegették, hogy megölik a gyerekét stb., szerintem is eladni akarták, vagy valami biztos volt.
2012. júl. 18. 14:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kiszedik valaha is belőle, vagy az esetleges tettes társak megússzák?

2012. júl. 18. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Sok az ostoba találgatás!

A rendőrség MÉG nyomoz az ügyben,és csak nagyon kevés információt ad ki. De amit közölhetnek,az naponta olvasható a Halas média.hu honlapján.

Az pedig érthető,hogy a gyilkos nem mondja el,voltak-e és kik a tettestársai! Miért tenné? Jó ügyvédje van,és nem most kezdte a "szakmát"

2012. júl. 18. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
nem tudom, de ha beengednének hozzá, 15 perc alatt megoldódna az ügy
2012. júl. 18. 16:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért bánnak vele kesztyűs kézzel, volna rá mód, hogy egy pillanat alatt kiszedjék belőle az igazságot. és még csak nem is erőszakra gondolok.
2012. júl. 18. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Na megint egy okos önjelölt rendőr!

Ha ennyire okos vagy, miért nem mégy annak!

Szerinted ők nem próbálnak meg mindent? Csak nem kötik a média és az emberek orrára. Egyébként nagyon helyesen!

2012. júl. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!