Hogy lehet rács mögé juttatni? A kislány szülei félnek a következményektől.
Pedofília , hatóság félrevezetése, rágalmazás.
Van egy pedofil gyerek 32 éves , 3 évet már ült érte... és még mindíg csinálja 5-10 éves kislányokat molesztál. van egy ismim annak a kislányával is kikezdett... ma a lány átjön, elmondja még egyszer én felveszem mikrofonnal..... legyen nyoma... azzal be a rendőrségre...Utána hogy tovább??? Beviszem pendrin a hangfelvételt és azt mondom hogy a lány szülei küldik de anonim mert félnek a következményektől. Azt mondta a vallomásban régebben hogy a kislány az unoka huga, pedig senkije...!!!hatóság félrevezetése !! A kislány anyukáját 2 napja ismertem meg.. ma mondtam el neki a dolgokat amit a kislánya mondott.. ő nem tudott róla... kislány nem merte elmondani neki.. A pedofil pluszban MINDENKIRŐL MINDENT KITALÁL ÉS ELKEZDI HÍRESZTELNI.... !!!SÚLYOS RÁGALMAZÁSOK, BECSÜLET SÉRTÉS!! A KISLÁNYT MEG MEGFENYEGETTE HOGY AZT KELI MONDANI.. HOGY Ő AZ UNOKA HÚGA.... MIT ÉS HOGY TOVÁBB ? KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!
Egy rendőr.
A kislány vallomástételre csak a szüleivel mehet, és egy felkészített gyerekekre specializálódott pszichológus és/vagy rendőr fogja meghallgatni. A kislány közben természetesen játszhat, nem fog benne mély nyomot hagyni.
Ennek a féregnek meg biztosan "el fogják magyarázni a kollégák", hogy mi lenne a gond, a böriben meg feltolják a seprűnyelet, ott szeretik a pedofilokat.
Nem kell félni a haragjától, ezek beteg emberek, nem szoktak agresszívvá válni.
"Nem igazán értem a szülőket. Nekem van egy kislányom. Ha ilyen történne, kitépném az illető belét is, és magasról tennék a következményekre (és én nő vagyok). A minimum, hogy elveretném, mint a lovat. Nincs annak a gyereknek apja, aki elkapná a sz.arjankó tökét?"
Az én anyám eltitkolta apám elől ezeket a dolgokat,merthogy agyonverné őket.A négy pedofil meg él boldogan a nagyvilágban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!