Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A megégett és meghalt kislány...

A megégett és meghalt kislány anyjáról mi a véleményetek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Tegnap hosszan nyilatkozott a Fókuszban. Ha tudta, hogy a 11 éves fia korábban már felgyújtotta a házukat (ami végül is nem bizonyított), de most újra tűzeset történt, akkor hogy-hogy nem gyanakodik senki, hogy a 11 éves fiú gyújtogatott megint? Egyszerűen nem tudom hová tenni a dolgot. Szerencsétlen kislány meghal. Miért nem nyomoznak az előző ügyben is újra? Hatalmas tragédia, és nagyon furcsállom ezt a közönyt.
2019. jún. 26. 16:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
24%
Ő dolga.Nem rád tartozik.
2019. jún. 26. 16:41
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Álomvilágban él szegény nő.
2019. jún. 26. 16:50
 3/31 A kérdező kommentje:
1. Szerencsére nem rám tartozik, de azért foglalkoztat, hogy mi, miért és hogyan történhetett, mint ahogy rajtam kívül sokan másokat. Ha érdemben nem válaszolsz, akkor ezt az egy mondatot minek toltad ide?
2019. jún. 26. 16:54
 4/31 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes, engem nem foglalkoztat.
2019. jún. 26. 16:58
 5/31 anonim ***** válasza:
79%
Ne furcsálld a közönyt, a dolog erősen információhiányos.
2019. jún. 26. 16:58
 6/31 anonim ***** válasza:
96%
nekem már az furcsa hogy az anyuka pár nappal a haláleset után már boldog boldogtalannak nyilatkozik. Kinek lenne ehhez ereje, kedve ? meg semmi értelme.
2019. jún. 26. 17:05
 7/31 anonim ***** válasza:
73%

Szörnyű dolog.

De gyereket egyet se hagyunk felügyelet nélkül soha.

Fognak nyomozni, az biztos.

2019. jún. 26. 17:09
 8/31 A kérdező kommentje:

Pont én is ezen vagyok kiakadva. Kilakoltatás előtt áll, mert az albérlő felmondta velük a szerződést. Talán ezért nyilatkozgat. A számlaszám már rendelkezésre áll.

És igen! Soha, semmilyen körülmények között nem engedném messzebbre a gyerekeimet, miközben takarítok, hogy rájuk ne lássak. Azzal védekezik, hogy mert ők könyörögtek.

A teknősös téma mennyire fel volt fújva, most meg elég érdekes nekem ez az egész (negatív értelemben). A 11 éves testvére a házuk leégésekor visszament a kutyáért. Azért nem nyomoztak tovább, mert a pszichológus megállapította, hogy aki gyújtogat, az nem megy vissza a kutyájáért az égő házba. Most a testvérét miért nem cibálta ki valahogy? Nekem gyanús az egész történet, mert van egy rossz érzésem, hogy megint a kisgyerek gyújtogatott. Remélem, visszatérnek a korábbi esetre. Akkor hagyta ott a nőt a férje, amikor ez történt.

Remélem, kiderül az igazság, mert ez a kislány meghalt úgy, hogy elvileg élhetne. Nem hinném, hogy a véletlenek szerencsétlen összjátéka történt.:((

2019. jún. 26. 17:36
 9/31 A kérdező kommentje:
1.-4.! Téged nem. De akkor maradj már csendben. Szerintem fel sem fogod, mekkora tragédia történt értelmetlenül.
2019. jún. 26. 17:42
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

A hatóság majd kideríti ki/mi okozta a tüzet. Viszont ha bebizonyosodik, hogy a 11 éves srác okozta a tüzet, az súlyos következményeket fog vonni maga után. Egyelőre csak teóriák vannak, hogy az előző tűzesetet is a srác okozta. Szerintem azért nem nyomoznak (még) abban az ügyben mert, megalapozottnak kell lennie a vádnak, ha nincsenek bizonyítékok akkor nincs mire vádaskodni.

Viszont, én nem is tudom mit csinálnék, ha kiderülne hogy a fiam gyújtogatásának köszönhetően halt volna meg a lányom. Pluszban ha kiderül, hogy a lakástüzet is ő okozta sztem összeomlanék. Egy biztos, hogy pszichológushoz járnék, hogy ezt a tragédiát feldolgozzam, és hogy emberi módon megvetés nélkül tudjak bánni a fiammal.

30/F

2019. jún. 26. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!