A megégett és meghalt kislány anyjáról mi a véleményetek? (Többi lent. )
Szörnyű dolog.
De gyereket egyet se hagyunk felügyelet nélkül soha.
Fognak nyomozni, az biztos.
Pont én is ezen vagyok kiakadva. Kilakoltatás előtt áll, mert az albérlő felmondta velük a szerződést. Talán ezért nyilatkozgat. A számlaszám már rendelkezésre áll.
És igen! Soha, semmilyen körülmények között nem engedném messzebbre a gyerekeimet, miközben takarítok, hogy rájuk ne lássak. Azzal védekezik, hogy mert ők könyörögtek.
A teknősös téma mennyire fel volt fújva, most meg elég érdekes nekem ez az egész (negatív értelemben). A 11 éves testvére a házuk leégésekor visszament a kutyáért. Azért nem nyomoztak tovább, mert a pszichológus megállapította, hogy aki gyújtogat, az nem megy vissza a kutyájáért az égő házba. Most a testvérét miért nem cibálta ki valahogy? Nekem gyanús az egész történet, mert van egy rossz érzésem, hogy megint a kisgyerek gyújtogatott. Remélem, visszatérnek a korábbi esetre. Akkor hagyta ott a nőt a férje, amikor ez történt.
Remélem, kiderül az igazság, mert ez a kislány meghalt úgy, hogy elvileg élhetne. Nem hinném, hogy a véletlenek szerencsétlen összjátéka történt.:((
A hatóság majd kideríti ki/mi okozta a tüzet. Viszont ha bebizonyosodik, hogy a 11 éves srác okozta a tüzet, az súlyos következményeket fog vonni maga után. Egyelőre csak teóriák vannak, hogy az előző tűzesetet is a srác okozta. Szerintem azért nem nyomoznak (még) abban az ügyben mert, megalapozottnak kell lennie a vádnak, ha nincsenek bizonyítékok akkor nincs mire vádaskodni.
Viszont, én nem is tudom mit csinálnék, ha kiderülne hogy a fiam gyújtogatásának köszönhetően halt volna meg a lányom. Pluszban ha kiderül, hogy a lakástüzet is ő okozta sztem összeomlanék. Egy biztos, hogy pszichológushoz járnék, hogy ezt a tragédiát feldolgozzam, és hogy emberi módon megvetés nélkül tudjak bánni a fiammal.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!