Mi a véleményed a tolvajkergetők legújabb akcióját illetően?
Engem mélységesen felháborít az igzságtalanság, ahogyan a rendőri vezetők viselkedtek velük. Tudom, a válaszokon éppúgy fel fogok háborodni, de hányingerkeltő, ami itt folyik Magyarországon szolgálunk és védünk szlogen alatt. Emellet meg duplán minden tiszteletem azoké a rendőröké, akik mlg azért álltak szolgálatba, hogy a valódi rendet őrizzék. A többitől tényleg hányni tudnék, semmirekellő egy banda!
én nem olvasom végig a kommenteket, a vitának semmi értelme nincs, egyikőtök sem volt ott, így nem tudja egyikőtök sem 100%-ban megmagyarázni, mi hogyan történt.
kapcsolódva a dolgokhoz, szerintem teljesen egyértelmű a leírtakból, ha ez a borbás tényleg egy befolyásos ember(én is vásárhelyi vagyok...vannak itt arcok, nem csak ő), akkor komoly aggodalmat kelt...nyilván én sem próbálkoznék lecsukatni egy olyan embert, akinek már kiterjedt bűnözői kapcsolatai vannak, mert lehet, hogy én vagy a családom inná meg a levét. a cigányokkal is ez a helyzet...náluk van egy elég kemény összetartás, a rendőr persze, hogy inkább a saját és családja védelme érdekében nem intézkedik, inkább szemet huny a dolgok felett.
azt meg én sem láttam a videón, hogy a borbás támadt volna rá TC-re, mielőtt rálőtt, de az valóban aggályos dolog, hogy nem védhetem meg a jogilag saját bérleményemet az ott jogtalanul tartózkodóktól...csírájában kellett volna ezt a nyomorultat elfolytani, de a rendőröknek sosem volt szívügyük az alvilággal történő leszámolás...mennyivel egyszerűbb megbüntetni azt, aki 30 helyett 45-tel ment...nála kisebb az esély, hogy olyan kapcsolatokkal bír, hogy az veszélyt jelenthet az intézkedő rendőrre...
az sem lenne megoldott, ha nyíltan jogos lenne a saját telkünkön belül a gázpisztoly használata...azzal csak azt érnénk el, hogy aki oda be akar jönni, az is felfegyverkezve megy majd.
Ne csatlakozzatok az új oldalhoz, nem a tolvajkergetők csinálták, figyeljétek a győri, szegedi vagy a kolozsvári oldalt, ott vannak hiteles infók!
Az új oldalt meg jelenteni!
Szerintem teljesen jogos volt.
Sajnos törölték a facebook oldalukat, így nem lehet utánaolvasni, de röviden összefoglalom:
Akire rálőtt tomcat az egy drog díler lakásfoglaló. (volt börtönben talán embercsempészet miatt)
Lényegében a lakásfoglaló és a családja kidobtak a házából egy 55 éves nőt, akit többször is bántottak.
Rendőrség nem csinált semmit.
Hosszú idő után a bíróság itélete alapján a barabást (nem is emlékszem hogy hívják) már év elején ki kellett volna lakoltatni. Rendőrök nem csináltak semmit, így a nő a tolvaj kergetőkhöz fordult végső elkeseredettségében. A nő bérbe adta tomcatéknek az ingatlant, tehát amikor ott voltak (a tulajdonos nő is ott volt akkor)az a terület az övék volt. Tehát barabás sértett törvényt amikor odament a lakásfelújítást végző tolvajkergetőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!