Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek a tolvajkerg...

Mi a véleményetek a tolvajkergetőkről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/user/tolvajkergetok/videos

Van értelme? Kezd olyan lenni, mint ezek az amerikai álreality bűnüldöző- meg fejvadászműsorok.

[link]

2014. ápr. 19. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem alapvetően egy jó kezdeményezés, és nagyon jól sikerült videóik vannak. A legutóbbi epizódjuk viszont nagyon félresikerült szerintem, olyan izzadságszagú lett, hogy valamivel kitöltsék az időt, meg ha már nem találnak elég tolvajt akkor "csinálnak" egyet... inkább járatták le magukat azzal a résszel, mint a "tolvajokat".
2014. ápr. 19. 22:07
 2/18 anonim ***** válasza:
9%
Hülyeség.
2014. ápr. 19. 22:08
 3/18 A kérdező kommentje:

ma 22:07

Jaja, az nekem se tetszett, hogy rászálltak a bringaboltosokra.... elég patkányság szerintem. Mindenesetre a Polgár Tomi végre kezdett valami értelmeset az életével, ahelyett, hogy azt a szerencsétlen selejtes Novák Emőkét pofozza.... ez mindenképp jó dolog :D

2014. ápr. 19. 22:11
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Régóta követem őket, szeretem ezt a sorozatot, és becsülöm, hogy önerőből tevékenykednek.
2014. ápr. 19. 22:12
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

Ezt inkább egy jó showműsornak nevezném.Érdekes egy bizonyos ideig, meg el-el nézegeti az ember, de ennyi. Kreálják a bűncselekményt, hogy legyen. Ha nm lopna senki, akkor kitennének egy padra egy rakás pénzt, hogy legalább azt vigye már el valaki, hogy had legyen egy kis műsor.

Abból a szempontból viszont jó, hogy kis dolgokkal foglalkoznak, de éppen ez bosszantja az embert a mindennapokban, mint pl a biciklilopás.

Ahol nagyon elterjed kitesznek egy csalibiciklit és kiseggelik, hogy ki viszi el. Erre nincs kapacitása a rendőrségnek, mert több bajuk is van meg ügyük, hogy egy-egy biciklit figyelgessenek.

2014. ápr. 19. 22:23
 6/18 anonim ***** válasza:
57%

"Erre nincs kapacitása a rendőrségnek, mert több bajuk is van meg ügyük, hogy egy-egy biciklit figyelgessenek."

Így igaz, mint pl. a trafipaxolás...

(Persze a tolvajkergetőkben is egy-két epizódban derekasan viselkedtek a rendőrök, azoknak minden tiszteletem, de ők sajnos kivételek.)

2014. ápr. 19. 22:26
 7/18 anonim ***** válasza:
58%

"Erre nincs kapacitása a rendőrségnek, mert több bajuk is van meg ügyük, hogy egy-egy biciklit figyelgessenek."

Jaja annyi bajuk van hogy csak na! Traffipax, igazoltatás..

A legjobb hogy pont tegnap este loptak el egy táskát (Láttuk is ki volt) és szóltunk a rendőröknek akik a környéken sétálgattak. Na mi volt a reakció? MINKET IGAZOLTATTAK! Miért? Mert ittasak voltunk és néha belebotlott a nyelvem 1-2 szóba.. De mikor mondtam hogy de basszus el fog menni a srác a táskával akkor lecsesztek hogy ne akadályozzam őket.

De van elég olyan probléma is mint hogy verekedés a belvárosban, késelés is volt 1 hete, még a srácot el is fogták aztán elengedték! Marha sok dolguk van valóban :D Kivánom hogy mindenki ilyen sokat melózzon mint a mi kedves rendőreink itt (Eger)

2014. ápr. 19. 22:31
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
De kérdező, mi köze ennek a Fideszhez és a Jobbikhoz?
2014. ápr. 19. 22:36
 9/18 anonim válasza:
74%
Én kedvelem azt amit csinálnak ha már a rendőrség tehetetlen.
2014. ápr. 19. 22:41
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

"Mert ittasak voltunk és néha belebotlott a nyelvem"

Tehát takony részeg voltál. Az ilyennek én sem hinnék.

2014. ápr. 19. 23:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!