Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért hatékonyabbak a tolvajke...

Miért hatékonyabbak a tolvajkergetők mint a rendőrség?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Bürokrácia, forráshiány.
2014. febr. 15. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Azért, mert a rendőrség a bűntény után cselekszik és nem előre felkészített, rejtett GPS-es bicajokat kipakoló önkéntes csoport, (relatíve) sok fajlagos pénzügyi támogatással.
2014. febr. 15. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Mert a tolvajkergetők akarnak tenni, a rendőrségnek meg kell tenni.
2014. febr. 15. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Mert odafigyelnek, nem csak az érdekli őket, hogy a napjuk elteljen.
2014. febr. 15. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=RMdn3XLjc1Y#t=41

Nekem kifejezetten tetszenek a fickók. Jó kezdeményezés.

2014. febr. 15. 17:03
 6/11 anonim válasza:
76%
Mert a rendőrség nem teheti ezt meg jogilag, ezt el is mondták egy videójukban. A rendőrség részéről ez provokációnak számítana.
2014. febr. 15. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
23%

Mert a tolvajkergetőknek csak ennyi dolguk van a rendőröknek meg több.

Másrészről meg azért, mert illegális dolgokkal dolgoznak.

Harmadrészről meg nem hatásosabb, mert az én biciklimet nem találták meg. Akkor lennének hatásosak, ha az egész országban jelen lennének. De így nem azok

2014. febr. 15. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Hogy lehet egy civil csoportot összehasonlítani a rendőrséggel.

Semmi mást nem csinálnak, csupán a saját dolgaikat keresik meg jeladókkal. Ehhez neked, nekem, és bárkinek joga van. A tolvajkergetők arra utaznak, hogy minél hamarabb ellopassák a cuccaikat, és minél könnyebben, egyértelműbben meglegyen a tolvaj, és a lopott tárgy.

A rendőrség munkája a lopáson kívül még nagyon sok másról is szól, illetve nemcsak a saját bebiztosított tárgyaik felkutatására irányul. Ilyen például a nyomozás.

Én mindig is azt mondtam, a saját cuccaid védelmében, és a testi épséged védelmében neked kell tenned annak mértékében, amennyire érdekel, vagy amennyit rá tudsz szánni. A rendőrség nem arra van, hogy minden embert megvédjen, és mindenki értékét megvédje, visszaszerezze, hanem arra, hogy elkövetőt találjon a bűncselekményekhez, azokat megelőzze, vagy ezek elkövetését visszaszorítsa. Ezek mellett még nagyon sok feladata van.

2014. febr. 16. 00:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Abban hogy a Tolvajkergetőknek tényleg azaz a céljuk hogy rend legyen míg a rendőröknek csak a munka szinten megy már amelyik tisztelet a kivételeknek.

+ a Rendőrség az állam által meghatározott törvények szerint cselekszik ezáltal nem cselekedhet másképpen akár helyesen is ha úgy lenne.

2014. febr. 26. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerinted a rendőröknek nem az a céljuk, hogy rend legyen?
2014. febr. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!