Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményed a tolvajkerget...

Mi a véleményed a tolvajkergetők legújabb akcióját illetően?

Figyelt kérdés

Engem mélységesen felháborít az igzságtalanság, ahogyan a rendőri vezetők viselkedtek velük. Tudom, a válaszokon éppúgy fel fogok háborodni, de hányingerkeltő, ami itt folyik Magyarországon szolgálunk és védünk szlogen alatt. Emellet meg duplán minden tiszteletem azoké a rendőröké, akik mlg azért álltak szolgálatba, hogy a valódi rendet őrizzék. A többitől tényleg hányni tudnék, semmirekellő egy banda!

[link]

2014. jún. 1. 10:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
34%

Javítva:

"Tehát, mivel egyértelműen be lett azonosítva, hogy Tomcat lőtt, tehát bűncselekmény elkövetésének gyanúja őt terheli, így teljesen jogosan lett előállítva."

2014. jún. 1. 12:59
 12/61 A kérdező kommentje:
Értelek, szóval szerinted emiatt nem követett el bűncselekményt, hogy a saját maga által bérelt ház telkén az őt támadót lelőtte, de ezt nem dönthették ott el helyben a rendőrök? De azért az is durva, hogy a saját házamban nem védhetem meg magam egy gázfegyverrel? Akkor az minek van? Valamint amiatt nem kap semmit a bidámbidám, hogy ok nélkül kihívott egy mentőhelikoptert? Azért nem két fillér egy olyannal kiszállni, + ezzel egy helikoptert lefoglaltak, lehet ezen múlott egy szerencsétlen élete, aki mondjuk ténylegesen megsérült.
2014. jún. 1. 13:26
 13/61 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező ne vitatkozz ezzel az idiótával, annyira hülye, h az már fáj.

Kb 600 jogsértés történt ezen a napon, ahol bőven hibáztak a rendőrök.

Nevetséges, h a saját telkére nem engedték be.

2014. jún. 1. 13:32
 14/61 anonim ***** válasza:
55%

Attól, hogy valaki a saját telkén van, még követhet el bűncselekményt. Én úgy gondolom, hogy ehhez nem kell különösebb jogi végzettség, hogy ezt megértsük és elfogadjuk. Ez ellen lehet ágálni, aktuális vérmérsékletünk és világképünk alapján, csak nem biztos, hogy van értelme.

Ahhoz se kell feltétlen szerintem komolyabb végzettség, hogy belássuk, a helyszínen intézkedő rendőr ne döntsön semmiről. Ez a Dredd bíróban lehet, hogy jól néz ki, de adott esetben Te se biztos, hogy örülnél neki, hogy 10 perc alatt el akarja dönteni azt, amihez egyébként bizonyítékok egész sorát kéne beszerezni. Elegendő, ha csak arra gondolunk, hogy tegyük fel, meghallgat két tucat embert a helyszínen, és mindezt leírja - már amire emlékszik - egy jelentésbe. Szerinted ez hol és mire lesz később felhasználható? És most tényleg gondolj arra, hogy esetleg Te kerülsz ilyen helyzetbe. Tudod, mire lesz jó? A WC-n s*ggtörlésre! :) De komolyan! Ezért kell mindenkit szép részletesen, egyesével kihallgatni. Mert egy ilyen helyszínen aztán mindenki magyaráz mindent. Megint csak meg lehetne fordítani a helyzetet, hogy Te kihívod a rendőröket, mert valaki elfoglalja az ingatlanodat azzal, hogy megvette. Kimegy a rendőr, akinek felmutat egy adásvételi szerződés, mire a rendőr eldönti, ott a helyszínen, hogy ja, ha van adásvételi, akkor takarodj a fenébe, jogosan tartózkodik ott. Egy papír az csak egy papír, ne döntsön róla ott a helyszínen a rendőr! Egyébként megvédheted magad gázfegyverrel, de miért várod el a rendőrtől, aki ott se volt, hogy éppen neked higgye el, hogy te voltál az áldozat? Komolyan ezt várod? Fordított esetben mit szólnál? Valaki arcon lő Téged, és azt állítja, hogy rátámadtál, és a rendőr kapásból elhinné neki!? Szóval, háborogni lehet mindig, mindenen, csak néha nem árt egy picit az érem másik oldalát is megkukkolni, csak egy picit. Én momentán baromira nem örülnék, ha egy egyenruhás rendőr döntene egy feltételezett bűncselekmény helyszínén 10 perc alatt, ahol esetleg totál káosz van. Mert lehet, hogy én jövök ki sz*rul. Vagy Te!

Az meg, hogy ki hívta a mentőhelikoptert, nem tudom, ebbe ne is menjünk bele, ennek is megvan a maga rendje.

2014. jún. 1. 14:27
 15/61 anonim ***** válasza:
58%
jogosan lőtt, mivel jogosan tartózkodott a bérelt magánterületen, ellenben a bűnözővel, aki rájuk támadt.
2014. jún. 1. 18:43
 16/61 A kérdező kommentje:
Igen, de én értem mit akar mondani Gábor. Azt, hogy nem feladata a rendőrnek akkor eldönteni, hogy ez jogos volt e vagy sem, mert ugyan úgy lehet akár jogtalan is lehet éppen körözött a fegyver (bár nem tudom szokás e köröszni egy gázpisztolyt) vagy valami, amit ki kell vizsgálni. Nem állítja, hogy TC bűnt követett volna el ezzel, csak azt, hogy ezt nem tiszte eld9nteni a rendőrnek. Bár az egész eljárás nekem még midnig nem tetszik!
2014. jún. 1. 18:52
 17/61 anonim ***** válasza:
72%
Tomcat azért nem hülye gyerek, keni-vágja a jogot, és tudja meddig lehet elmenni. Nem szokott olyat csinálni amiből komolyabb baja származhatna.
2014. jún. 1. 22:19
 18/61 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem miért vagytok felháborodva a büntetőeljáráson... Ez a jogrend, nem dönt a kiérkező rendőr, kész, ha a bűncselekmény gyanúja fenn áll viszi is el a delikvenst. Az más kérdés, hogy valóban jogosan használta a fegyvert, így idővel az eljárást megszüntetik.

Ami számomra sokkal felháborítóbb, hogy a bidámbidám népséget nem állították elő, pedig papír volt arról, hogy ők nem ott laknak, márpedig ez magánlaksértés, tettenéréssel ráadásul. Az életvitelszerűen ott tartózkodáson meg már csak sírni tudtam, ennyire hülye senki nem lehet...

2014. jún. 2. 00:20
 19/61 anonim ***** válasza:

Itt a lényeg az előttem írónál.

Mr Gábor elhiszi, hogy itt csak ő ért a joghoz, a büntetőeljáráshoz.

Itt nem csak azon vagyunk felháborodva, hogy elvitték vagy sem, hanem azon, hogy csak őt vették elő.

Úgy csinál ez a barom, mert nem tudok rá mást mondani, mintha ebben a történetben ez lett volna az egyetlen cselekmény, hogy TC lőtt.

Eleve az anyázás, ordibálás, hogy megbssza őket már garázdaság.

A többit meg már nem is sorolom, mert még szegény Gáborunk elájul.

2014. jún. 2. 08:51
 20/61 tetro ***** válasza:
18%

Én egyetlen dolgot látok a videón. Valakihez bemegy egy csomó rossz kinézetű agresszív férfi. Az ott lévőknek gőzük sem lehet arról, hogy a jogcím amire hivatkoznak vagy sem.

Azt viszont nem látom hogy a csávó támadna. Azt se látom, hogy a bűnöző. Persze simán lehet, hogy az, de lehet csak a család barátja is, aki épp ott van. Minden más csak fantázia. Erre Tomcat, akiről azért tudjuk, hogy nem a józanságáról híres, arcon lövi. Aztán neki rontanak kb hatan. De ezek már csak ilyenek nem, többen egyre, abban van a becsület... :D

Szóval nem értem ti mit láttok a videóban a fátyolon keresztül, de itt egyértelmű dolog csak egy van. Hogy ki volt a nagyobb hülye...

2014. jún. 2. 09:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!