Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit gondoltok a polgárőrségről?

Mit gondoltok a polgárőrségről?

Figyelt kérdés

Szerintetek jó ahogy van? Nem kéne több jogot biztosítani nekik? Esetlegesen több megbecsülést?

Tapasztalatok a polgárőrséggel kapcsolatban?

Minden érdekel.

2013. szept. 12. 21:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Sose fogom megérteni a polgárőröket miért csinálják ezt ingyen....

Miért nem mész el akkor rendőrnek?

2013. szept. 12. 22:16
 22/31 A kérdező kommentje:

Mire "megszerettem" a rendőr munkát, már főiskolás voltam, azt meg nem hagyom ott. Arról pl. nem is beszélve, hogy ezzel a szakmával kb. 2x annyit lehet keresni, mint a rendőrségnél.

Ettől függetlenül megvan bennem az, hogy szeretnék hozzájárulni a lakóhelyem biztonságához, szeretnék "beletenni valamit a közösbe". Szóval beálltam polgárőrnek, és nekem ezért nem kell pénz. Elég az, amikor a falu szélén élő bácsika sírva köszöni meg nekünk azt, amit csinálunk.

2013. szept. 12. 22:24
 23/31 anonim ***** válasza:
:)
2013. szept. 12. 22:32
 24/31 anonim ***** válasza:

Szerintem jó dolog a polgárőrség, az államnak jobban kellene támogatni őket.

De mégis csak civilekről van szó, így a jogkörök is korlátozottak. Az igazoltatást engedélyezném.

Sok helyen kevés a rendőr és a polgárőr is. Az lenne a legjobb, ha egy rendőr/mezőőr és egy polgárőr együtt járőrözne, így lenne egy hivatásos és két ember sokkal hatékonyabban tud fellépni, mint egy.

2013. szept. 12. 23:00
 25/31 anonim ***** válasza:
sokszor csak dísznek van. például miért csak 10-11ig járőrözgetnek mikor éjjel vannak a betörések, autófeltörések?
2013. szept. 22. 08:44
 26/31 anonim válasza:
Egy ében egyszer falunapra egybeterelik őket, hogy aztán egész nap igyanak.
2013. szept. 22. 13:04
 27/31 A kérdező kommentje:
Mi 10-11 körül kezdünk.
2013. szept. 22. 18:22
 28/31 anonim ***** válasza:
Én támogatom, de nem a jelenlegi formában. Igazából sokkal több jogot adnék nekik. Gázfegyver, sokkoló, gumibot, bilincs elkélne náluk, tarthassák a helyszínen a gyanúsítottat, bántalmazásuk minősüljön hatóság elleni erőszaknak. Rengeteg feladatot levehetnének a rendőrség válláról.
2013. szept. 30. 15:59
 29/31 anonim ***** válasza:
ja és persze rendes kiképzés kellene nekik
2013. szept. 30. 16:00
 30/31 weapon válasza:
miért, a rendőröknek mi joguk van?jogukban áll feljelentést,vagy büntetést kiszabni, joguk van a polgár(nem minden esetben)apróságokért piszkálni, a garázdálkodó,tolvaj c. hordáknak meg lenyelni a tevékenykedést,mert rögtön kibúvót keresnek a kissebbségi jogaikra hivatkozva,vagy mert már amúgy is tele vannak a börtönök, ha már itt tartunk a b.v. felügyelőknek is vajmi kevés joguk van sajnos...ilyen ez a demokrácia.sopronban lesósavazzák az arcod, hogy megvakulj,pár 10ezer forintért,vagy megverik a feleséged, és megússzák valami kevés letöltendővel.neked meg ha nincs villogó a bicikliden, rögtön terrorizálva vagy és közveszélyesnek titulálva!milyen világot élünk?régmúltban voltam szemtanuja,hogy egy szerencsejátékos szétvert ököllel egy játék gépet, a rendőrök,amikor ellenállt az előállításnak,nem mertek fellépni ellene,végül katonai egyenruhások vezették el...jelzem a mai napig nem értem miért ők,és mi okból!?
2014. márc. 16. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!