Mit gondoltok a polgárőrségről?
Szerintetek jó ahogy van? Nem kéne több jogot biztosítani nekik? Esetlegesen több megbecsülést?
Tapasztalatok a polgárőrséggel kapcsolatban?
Minden érdekel.
Kérlek azért engem ne nézz hülyének, mert polgárőr vagyok.
Járőrözünk, amit a rendőreink is szoktak, amikor épp itt vannak és nem kell papírokat töltögetniük az irodában.
Ne nézzelek hülyének mert polgárőr vagy?.D ne nevettesd már ki magad...... Bárki lehet polgárőr 8 általánossal is....
Ingyen csinálljátok a semmi na meg "járőrözgettek" bárki sétálgathat kint az utcán...
Én meg rendőr vagyok
És rendőrnek csak 150-es IQ felett lehet menni, ugye?
Ha már itt tartunk akkor főiskolára járok, tehát diplomám lesz. Neked van?
Attól, hogy 'furulya szakon' szerzel egy diplomát nem azt jelenti, hogy értesz a rendfenntartáshoz.
Én 1986-ban lettem rendőr és nyugdíjazásomig tanultam szakmai dolgokat :)
Kedves kérdező fogalmad sincs, hogy mi mindennel tisztában kell lennie egy rendőrnek. Tömeges kocsmai verekedéshez 2-en mentek ki, megkell oldani családi problémákat, el kell tűrni a cigányokat, halottat látsz....
Sorolljam?
Ugyhogy ne gyere ezzel a polgárőr vagyok járőrözgetek dologgal
Nem vitatom. De az utolsó hozzászólásomat nem is Neked címeztem.
De azért lenézni valakit, mert polgárőr, szerintem nonszensz.
Nyílván a rendfenntartáshoz a rendőr ért a legjobban, nem is állítottam mást sose. De szerintem egy igazoltatást meg lehet tanulni. Kössék érettségihez akkor, annyival már rendőrnek is el lehet menni.
Az igazoltatás alapvető dolog.
De egy polgárőr ezt sem teheti meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!