Ha lefújom a rendőrt gázsprayel, hogy megvédjem magam és ne verjen agyon akkor még én leszek a hibás?
Tegyük fel meg akarok védeni valakit, hogy ne verjék meg és alázzák meg a rendőrök jogtalanul, mintha valami tömeggyilkos lenne. Hatalommal való visszaélés nem büntetendő?
Gyakorlatilag bármiért megverhetnek a rendőrök ha úgy tartja kedvük, a jog mellettük áll.
Ártatlan embereket nem vernek meg. Különben is, a rendőri intézkedésnek nem az a célja, hogy félholtra püföljék a támadót (mert máskülönben a rendőr sem nagyon üt, csak ha megtámadják), hiszen akkor kihallgathatatlan állapotba kerül. Az a cél, hogy lefegyverezzék és ártalmatlanná tegyék, ehhez általában a már említett fölreteperés a legcélszerűbb. Hidd el annyira nem fájdalmas.
De ha mégis ok nélkül ver meg a rendőr örülj neki, mert olyan kárpótlást fogsz kapni, hogy abból évekig vígan eléldegélsz.
Ha egy rendőr "megver" valakit, az bűncselekmény!
Azonban egy bűnöző, az "ártalmatlanítása" közben szerezhet egykét sérülést, pláne ha ellenáll!
De te soha nem támadhatsz a rendőrre!
Hogy kinek van igaza az majd kiderül...
" Én lányomat fújnák le kitépném a szívét is..."
Én is. Viszont utána a torkán is lenyomnám.
" Ártatlan embereket nem vernek meg."
Ne hazudj!
"Egyszer egy 9 éves kislányt fújtak le."
Az idióta barmot fújták le, amelyik a 9 éves lányát a Fradi B-középbe viszi ki.
Előbb mondtad,hogy kitépnéd a szívét.Ha már felé nyúlsz akkor leterítenek, nem hogy még a szívét kitépd...persze itt az oldal keretein belül könnyű keménykedni, de ha ott a rendőr meg se mernél nyikkanni, nemhogy rátámadj.
Nyugodtan szavazz le, leszarom,de attól még hülye vagy.
Nem tudom mit szólnál ahhoz ha a te lakásod ablaka alatt dobolnának néhányan 3:30-kor, aztán meg ellenállnak a rendőröknek, még szép,hogy így bánnak velük...mit csinált volna a rendőr?Azt kéne mondania hogy jó rendben elnézést hogy kijöttünk, doboljanak csak tovább?!
Ha valaki úgy dönt hogy őt nem lehet előállítani akkor a rendőr mondja azt,hogy rendben önnek igaza van?!..és ha egy közveszélyes bűnöző?Akkor meg azon siránkozol,hogy miért nem lépett fel ellene a rendőr...persze ezek csak zenélő fiatalok, de szabályt sértettek és annak következméyne van, ha azt mondják,hogy összepakolunk és elmegyünk akkor a rendőrök sem fognak erőlködni meg papír munkát csinálni saját maguknak.
A lefújt fradis kislány?Szerintem az apja/anyja a karjába tartotta, és odament a rendőrökhöz és beléjük rúgott, hogy na mit csináltok a gyerek itt van a kezembe, és azt hitte hogy majd provokálhatja a rendőröket azok meg a gyerek miatt úgysem fogják őt bántani...hát tévedett, lefújták és kapott belőle a gyerek, ez pedig a szülő hibája!!!
"Például ami most volt a híradóban, hogy az éjjel fél négykor doboló fiatalokat elvitték, és látszott ahogy 3 rendőr próbál meg leteríteni egyet, abban sem volt hiba, ha nem adja meg magát a gyanúsított akkor ez az eljárás. "
Erről valami linket tudna dobni valaki?
Az egész rendőrség egy vicc. És nem a jogszabályok miatt, hanem a rendőr felhozatal miatt.
Tüntetés itt, tüntetés ott, mindenhol erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!