Ki a hibás? Aki elköveti a bűncselekményt, vagy az, akinek az lenne a dolga, hogy megakadályozza, de nem teszi?
17:04: igazad van, de én nem erre gondoltam :) Valóban félreérthető így a kérdésem, de nem véletlenül írtam ebbe a kategóriába :)
17:22: hát tőled nem.
városi rendőrkapsok, körzeti megbizottak. Kb tizszer ennyien kellene lenniük, hogy javuljon a közbiztonság. Sokszor 3-4 falura jut egy vagy két rendőr. Nálunk pl a 9000 fős kisvárosnak nemhogy kapitánysága, még körzeti megbizottja sincs, a szomszéd kisvároshoz tartozunk ahol egy örs van, kb 20 rendőrrel.
Bűnelkövetést megakadályozni meg csak akkor lehet, ha tutira megy a rendőr, vagy tetten ér. Nem lehet minden állampolgár mellé egy rendőr állitani.
Azt meg hogy miért van pénz melegfelvonulást biztositani, és miért nincs bőviteni a személyi állományt talán kérdezd meg egy levélben Drazsétól, nem mindig általánositani kell és fikázni az egyenruhásokat.
Szerintem Te lettél egy bcs áldozata és most jól fel vagy háborodva, hogy miért nem tudott ott lenni egy rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!