Mért nem tesz semmit a rendörség?
Figyelt kérdés
Van egy ismerösöm akit tavaly letartoztatak mert fegyver volt nála, de kb 1 honap után kiengedték. Azota is kint van és most is minden féle dolgot csinál, drogozik, meg árulja is, ezt tudják a rendörök is de mégse csinálnak vele semmit. Azt se értem hogy mért engedték ki. Nagyon utálom az ilyet mert bezzeg azokat az embereket akik nem csinálnak semmit folyton piszkálják. öt mért nem?2013. júl. 30. 21:40
41/42 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom, honnan vettem, hogy nő volt az a kedves százados, aki így indított... de mindegy, ha nem nő volt, akkor jár neki a szívlapát... :)
42/42 anonim válasza:
Egyébként bátyám szintén a Honvédségnél van, és ahogy hallom, ott se fenékig tejfel az élet... :-O :-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!