Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mért nem tesz semmit a rendörség?

Mért nem tesz semmit a rendörség?

Figyelt kérdés
Van egy ismerösöm akit tavaly letartoztatak mert fegyver volt nála, de kb 1 honap után kiengedték. Azota is kint van és most is minden féle dolgot csinál, drogozik, meg árulja is, ezt tudják a rendörök is de mégse csinálnak vele semmit. Azt se értem hogy mért engedték ki. Nagyon utálom az ilyet mert bezzeg azokat az embereket akik nem csinálnak semmit folyton piszkálják. öt mért nem?

2013. júl. 30. 21:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
0%

Az első válaszadónak van igaza: A rendőrség gyáva, korrupt, hasznavehetetlen csürhe, volt szerencsém tapasztalni is.

"Az az 1 hónap valószínűleg csak 30 nap előzet volt"

Köszönjük szépen, Nyilvánvaló Kapitány!!!

2013. júl. 31. 16:35
 12/42 anonim ***** válasza:
92%

Szívesen, de mit is, jól nevelt barátom?

Nem hinném, hogy mindenkinek olyan nagyon nyilvánvaló lenne, mi az, hogy előzetes letartóztatás, gyanítom a kérdezőnek se. Mint ahogy az emberek jó részének sincs, mégis nyomatja az ostobábbnál ostobább kérdéseit...

De mondjuk ez is nyilvánvaló... :)

Azt meg kötve hiszem, hogy volt szerencséd tapasztalatot szerezni 36.000 emberrel...

Bár nyilvánvaló az is, ugyebár, hogy a korrupció és a gyávaság sokkal rosszabb, mint a primitív bunkóság... ;)

2013. júl. 31. 17:11
 13/42 anonim ***** válasza:
47%
Na de most komolyan, mesélj kérlek azokról a rossz tapasztalatidról! ;)
2013. júl. 31. 17:25
 14/42 ZETAS ***** válasza:

A #11-es biztos most nézte meg az A.C.A.B-ot és az agya, mások ott látott -fiktív- sérelmeit önmagára vetítette. :)

36000? Múltkor még 45000 volt. Kitalálom -a fenti logika mentén elindulva-: Izraelben van a 9000 ember továbbképzésen, hogy tüntetőket meggyilkoló gépeket neveljenek belőlük :D

Előzetessel kampányolni. No comment... Arról nem is beszélve, hogy még le is lepontozott, pedig a ZETAS részvények nemrég döntötték meg a 60%-os csúcsot :(

:)

2013. júl. 31. 21:27
 15/42 anonim ***** válasza:

Hát... igazából nem tudom, mennyi a pontos létszám. Szerintem ember nincs a Földön, aki tudná... :D

Úgy tudom/hallottam/olvastam, hogy az integráció környékén volt 45 ezer körül, aztán szépen lecsappant. Fene se tudja, mi a pontos...

(De azért ne feledkezzünk el a 3500 vadiúj, profi rendőrről is, akiket a plakátokon hirdetnek... :D)

2013. júl. 31. 22:01
 16/42 anonim ***** válasza:

Még mindig itt tartunk, hogy egyesek szerint ez úgy működik, hogy a rendőr fog egy drogost, és börtönbe rakja tegyük fel 1 évre, majd ha letölti, akkor kisétálhat.

Csupán a feljelentésről, a védőről, az ügyészségről, és a bíróságról nem esik szó.

Sok dolgot lát a rendőr, csak feljelentés nem érkezik, vagy bejelentés, de persze azért mindenki névtelen szeretne maradni, és senki nem áldoz időt az őt zavaró dolgokra. Legegyszerűbb a rendőrt okolni...

Kérdező, te tettél már bejelentést, hogy kábítószer van XY-nál?

Téged mint törvény és jogszabálytisztelő állampolgárt, mivel piszkálnak a rendőrök? Ok nélkül nem piszkálnak, nem büntetnek.

2013. júl. 31. 22:49
 17/42 anonim ***** válasza:

Nos, 21:27 kedves barátom, akkor mesélek.

4-5 éve a Keletiben ellopták a laptopomat. Természetesen a rendőrségi segélyhívó nem működött, ugyanmár,én kérek elnézést, hát elmentem a Dózsa útra a kapitányságra feljelentést tenni. Lediktáltam az esetet, a hadnagynő meg nézett rám mintha a Marsról jöttem volna, és megkérdezte: "És mit akar, mit tegyünk?"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL WTF...

Rá körülbelül 1 évvel a kerékpáromat lopták el. Fényes nappal, úgy, hogy le volt láncolva. Ugyanez történt, mentem a kapitányságra, aztán 1 hónap múlva kaptam egy papírt a nyomozás megszüntetéséről. Ennyit az ostoba nyomorék sündőrökről szerintem. Egy magányos "monnyon le"-zőt halálmegvető bátorsággal körben tudnak venni nyolcan, az őrszobán megbilincselt ember agyonverése is rutinfeladat, aztán meglátnak egy cigányt és sírva szaladnak haza.

Ennyit róluk, kis komám. Volt lehetőségük a bizonyításra, elkúrták. Azonkívül pedig, ha olyan fúdehatékony szervezet lenne "szolgálunk és védünk" lópikula meg minden, vélhetően nem lenne szükség Gárdára meg félkatonai szervezetekre.

A mínuszt pedig zsigerből kaptad is.

2013. aug. 1. 14:36
 18/42 anonim ***** válasza:

Most komolyan, mínuszokkal jössz??? Oké, hogy az ideírók (főleg kérdezők) többség tizenéves taknyos hülyegyerek, én nem vagyok az, úgyhogy akár két mínuszt is adhatsz, pont "teszek rá"... :D Hihetetlen, most tényleg... ez komoly volt?

Na mindegy, hagyjuk a farokméregetést...

Most már emlékszem, szerintem egy párszor már leírtad ezeket a sérelmeidet itt a gyík-on. Nem tudok vele mit kezdeni, mint ahogy a rendőrséggel szembeni negatív megítéléseddel sem. Te sem tudsz vele mit kezdeni, mert már végleg eldöntötted, hogy az összes rendőr semmirekellő hulladék. Mondanám, hogy nem is érdekel, de nem lenne 100%-osan igaz, de nem érdekel... nekem nincs mit bizonyítanom feléd, X-szer tízezer másik rendőr munkájáért meg nem vállalok felelősséget. :)

Csak azt nem értem, hogy akkor minek írsz ide? Oké, hogy utálod a rendőröket, vannak így egy páran, de ha feltesz valaki egy kérdést (ami még normális is, ami ritka :P), netán valaki (aki rendőr, tehát talán még tud is segíteni) válaszol rá normálisan, akkor miért kell "beleokádni", "Nyilvánvaló Kapitány"? :)

Üdv!

2013. aug. 1. 15:27
 19/42 anonim ***** válasza:

"Most komolyan, mínuszokkal jössz??? Oké, hogy az ideírók (főleg kérdezők) többség tizenéves taknyos hülyegyerek, én nem vagyok az, úgyhogy akár két mínuszt is adhatsz, pont "teszek rá"... :D Hihetetlen, most tényleg... ez komoly volt?"

Teljesen komoly. Kaptál is egy újabbat. Az előzőt szerecsenmosdatásért, a mostanit natív trollkodásért.

"Most már emlékszem, szerintem egy párszor már leírtad ezeket a sérelmeidet itt a gyík-on. Nem tudok vele mit kezdeni, mint ahogy a rendőrséggel szembeni negatív megítéléseddel sem."

Erről van szó. Meg sem próbáltok kilépni a saját árnyékotokból, és akkor csodálkoztok a negatív megítélésen. Volt lehetősége a sündőröknek bizonyítani többször is, nos ,egyszer sem jött össze. Persze traffizni, arra aztán van kapacitás ám, a közbiztonság növelésének még az illúziójára sincsen. Miskolc-Avason előbb futok össze pingvinnel mint egy zsaruval, de ugyanez igaz a Nyóckerre is, vagy kb. bármelyik kisebb településre, ahol 3-4 család rettegésben tart másik ötvenet. A jóságos hős rendőrbácsik valahogy ezeken a helyeken nem találhatóak meg :D minő érdekes dolog.

Azért írtam, mert a kérdező tudni akarta, a sündőrség miért nem tesz semmit, én meg leírtam az igazat. Ha ez neked nemtetszik, trollkodás helyett tán tenni kellene valamit, hogy kicsit is változzon a zsernyákok megítélése.

A "nyilvánvaló kapitány"-t pedig arra írtam, amikor kijelentetted hogy 1 hónap előzetes az 30 nap. Mert 1 hónap általában valóban 30 napból áll, de neked elnézem hogy nemfedezted fel az összefüggést :D

2013. aug. 1. 15:37
 20/42 anonim ***** válasza:

Idézem a kérdezőt:

"kb 1 honap után"

Az összefüggések felfedezésével nem nekem van gondom... ;)

2013. aug. 1. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!