Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit csináljak ha ki akarnak...

Mit csináljak ha ki akarnak nyírni de a rendőrség nem tesz semmit?

Figyelt kérdés

Az exem burkoltan fenyegető leveleket írt és feljelentettem de azt mondták, ez nem minősül zaklatásnak.

Nemrég fejbevágta az új barátomat és engem is meg akar verni.

Azért szakítottam pont vele mert megütött és tudom hogy egy aggresszív állat.

Mit csináljak ha közeledik felém mondjuk az utcán és egyedül vagyok?

én 50 kiló vagyok ő pedig kb. 120, semmi esélyem...

ha az arcába öntenék egy üveg vizet attól megzavarodna szerintetek pár pillanatra, amíg elfutok?

2012. okt. 13. 15:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Vásárolj paprika sprét.
2012. okt. 13. 15:50
 2/28 Komplikato ***** válasza:
49%
Hajlakk hosszabb időre lelassítja, de az már súlyos testi sértés, pláne ha meg is vakul tőle. Ellenben minden női táskába elfér.
2012. okt. 13. 15:54
 3/28 anonim ***** válasza:
44%

Jellemző a magyar rendőrségre ez a hozzá állás. Csak traffipaxozni tudnak, meg bírságolni..."Szolgálunk és védünk" Dísznek jó.

Sajnos amíg nem fajul tettlegességig, addig nem mozdulnak meg, csak ha már megtörténik a baj.

Járj más útvonalon, sose használd ugyanazt az utat egymás után. Bár az utcátokba egyszer be kell fordulni:S

2012. okt. 13. 15:55
 4/28 anonim ***** válasza:
64%

"Hajlakk hosszabb időre lelassítja, de az már súlyos testi sértés, pláne ha meg is vakul tőle. Ellenben minden női táskába elfér."

Ezzel az a baj, hogy amire előveszi a táskájából azt a nagy flakont, addig 5x lekever neki. Akkor már inkább sokkolót javasolnék a belső zsebbe.

2012. okt. 13. 16:00
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a tettlegesség után történt feljelentés.
2012. okt. 13. 16:01
 6/28 anonim ***** válasza:
19%
Máskor ne kezdj 120 kilós csávóval.
2012. okt. 13. 16:15
 7/28 anonim ***** válasza:
88%

A rendőrség eljárást indít, azt csinálja ami a dolga.

Ha bajba kerülsz, akkor hívd őket. Érdemes beszerezni valami önvédelmi eszközt ami legális.

Nem szeretem folyton ezt olvasni, hogy "nem tesz semmit". Nincs annyi rendőr, hogy mindenkire 24 órában figyeljünk, mert akkor 5millió rendőr kellene, akik éjjel-nappal figyelnek.

Nem tudom, te biztosan okosabb vagy, mit kellene tenni nekünk? Neked mit kell tenned?

Én rendőr vagyok, hetente megfenyegetnek életveszélyesen. Nekem is azt kell mondanom, hogy a rendőrség nem tesz semmit? Én bízom a kollégákban, ismerősökben, magamban, nem várok el segítséget, csak akkor ha baj van. Mindaddig az én magánügyem, amíg nem támad meg, de onnantól kezdve már rendőrségi ügy.

2012. okt. 13. 16:19
 8/28 anonim ***** válasza:
26%
Máskor ne jöjj össze egy ilyen "alfahímmel"
2012. okt. 13. 16:31
 9/28 anonim ***** válasza:
40%
bicska, boxer, paprika-spray, vipera. Egy élesebb konyhakés is jó. Vagy esetleg mond meg a jelenlegi barátodnak h legyen keményebb.
2012. okt. 13. 16:59
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem ilyen "maffiózóval" kellett volna összejönni bébi.

(Aki már volt konditeremben tudja kikről beszélek, nem feltétlenül maffiózó, inkább csak ilyen ügyeletes keménylegény.)

2012. okt. 13. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!