Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit csináljak ha ki akarnak...

Mit csináljak ha ki akarnak nyírni de a rendőrség nem tesz semmit?

Figyelt kérdés

Az exem burkoltan fenyegető leveleket írt és feljelentettem de azt mondták, ez nem minősül zaklatásnak.

Nemrég fejbevágta az új barátomat és engem is meg akar verni.

Azért szakítottam pont vele mert megütött és tudom hogy egy aggresszív állat.

Mit csináljak ha közeledik felém mondjuk az utcán és egyedül vagyok?

én 50 kiló vagyok ő pedig kb. 120, semmi esélyem...

ha az arcába öntenék egy üveg vizet attól megzavarodna szerintetek pár pillanatra, amíg elfutok?

2012. okt. 13. 15:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

"bicska, boxer, paprika-spray, vipera. Egy élesebb konyhakés is jó"

Mind illegális.

2012. okt. 13. 18:13
 12/28 anonim ***** válasza:
50%

"Nem tudom, te biztosan okosabb vagy, mit kellene tenni nekünk? Neked mit kell tenned?"

Nem én tanultam rendőrnek. De pl. amerikában az este járőrőző rendőrök, ha meglátnak egy párt sétálni, akkor megkérdezi a nőtől, hogy minden rendben van hölgyem?"

Hát az ilyen hozzáállást hiányolom. Ők tényleg védeni mennek. Apám öccsét a villamoson körbe állta 3 cigány, az egyik állba vágta, aztán gyorsan leugrottak a villamosról, mert a piros lámpánál rendőrautó állt. Odarohant a rendőrökhöz vérző szájjal, hogy ott futnak azok akik az előbb szájba verték. Meg se szólaltak a rendőrök, hanem elhajtottak.

2012. okt. 13. 19:22
 13/28 A kérdező kommentje:

mi az ami legális és pár másodpercig megzavarja az illetőt, amíg el tudok futni? ha én elkezdek futni onnantól nem ér el, régen versenyszerűen csináltam...

csak valami gyors elterelő dolog kellene

2012. okt. 13. 19:24
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Ez is érdekes, hogy tényleg, akkor mi legális eszköz, amivel megvédeti az ember magát? Egy csipogó? Vagy mégis mi?

Mert a gázpisztolyhoz engedély kell.

2012. okt. 13. 19:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
gázspray
2012. okt. 13. 19:27
 16/28 A kérdező kommentje:
és hol lehet gázspray-t beszerezni?
2012. okt. 13. 19:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen vadász boltban, esetleg fegyverboltokban, ahol légpuskát árulnak.
2012. okt. 13. 19:51
 18/28 anonim ***** válasza:
75%

<Nem én tanultam rendőrnek. De pl. amerikában az este járőrőző rendőrök, ha meglátnak egy párt sétálni, akkor megkérdezi a nőtől, hogy minden rendben van hölgyem?">

Ez a két mondat mindent el is mond rólad. 0 rálátás alapján osztod az észt azoknak, akiknek ez a munkája, a hivatása. Ezt tanulták és ebben élnek. Pontosan tudják, hogy mikor, mihez van joguk, mire van lehetőségük. Csak az amit elfelejtettem a témából jóval több, mint amit te valaha is tudni fogsz. Ezt (ismeretlenül, a hozzászólásai alapján) Bucsekről is ki merem jelenteni.

1. Honnan tudod, hogy amcsiban hogy intézkednek (és ez mennyire általános)? Más, eltérő kultúrából kiragadni jeleneteket, és szembeállítani a miénkkel (minden háttér információ hiányában) elég korlátolt gondolkodásra vall.

2. Negatív tapasztalataid vannak a rendőrökkel kapcsolatban? Elég szomorú. A fenti esetet (ha tényleg így történt) én is mélyen elítélem! De néhány rossz tapasztalat alapján kollektív véleményt mondani egy kb. 45.000 fős közösségről... Szintén magas kvalitásokat sugall.

Nem áltatom magam azzal, hogy magadba szállsz kicsit és végig gondolod amiket írtál, netán megpróbálsz a dolgok mögé látni. Inkább egy indulat-válaszra számítok, de ez azért ki kívánkozott belőlem.

Kérdezőnek:

Nem válaszoltál arra, hogy történt-e feljelentés a tettlegesség után.

2012. okt. 13. 21:46
 19/28 ZETAS ***** válasza:
100%

@Janzipapa

Nem is fog válaszolni, mert 100%, hogy nem tett fj-t testi sértés/tettlegesség miatt.

Akkor orvosi látlelet kéne usw...

2012. okt. 14. 10:18
 20/28 A kérdező kommentje:

nem történt mivel megütött de nem sérültem meg, egy piros folt lett ami hamar elmúlt. kb. szemberöhögtek volna a kórházban ezzel.

azt még én is tudom hogy akkor van értelme ennek, ha bedagad, belilul, eltörik stb.

nem az arcomat ütötte, ennyi esze volt

ezután hagytam el.

utána volt feljelentés amiért zaklatott meg fenyegetett.

de azt hiszem ezt világosan leírtam.

2012. okt. 14. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!