Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Igaz, igaz az, hogy van olyan...

Igaz, igaz az, hogy van olyan mikor ilyenkor lő a rendőrnő?

Figyelt kérdés

Van tényleg olyan,hogy a rendőrségen a nyomozónő,ha jó kedve van előkapja az oldalábol a pisztolyát és a rendőrségen bent a folyosón lő egyet,csak úgy?

Az nem érdekli,hogy az ott várakozó emberek(ha vannak)megsérülhetnek-e.

2012. okt. 6. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Hogyne lenne, szétlövöldözzük a rendőrséget...
2012. okt. 6. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor jó,gondoltam is,hisz elég nagy vagyok már.

Amúgy amit kérdeztem az nem viccc,én komoplyan kérdeztem.

Az már más tészta,hogy az ilyen rendőrnő elmebeteg és közveszélyes gyógyítóba kell szállítani:DD

2012. okt. 6. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez nem igaz, a rendőrnő csak az utcán lőhet, a transzi rendőrök viszont lőhetnek a folyosón is, a férfi rendőröknek pedig nincsenek ilyen jogaik.

Ostoba:)

2012. okt. 6. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
29%

Mivel ha előveszi a fegyverét is kivisgálják, az ügyet, nincs... Elmebetegeket, pedig nem vesznek fel renőrnek...

Magyarországön gyakorlatilag nem is használhatják a lőfegyvert a rendőrök, legyen bármilyen is a köülmény, szinte biztos, hogy elmarasztalják, ha használja a fegyverét...

2012. okt. 7. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A dolog már ott sántít, hogy a nyomozónők ritkán hordják az épületen belül a fegyverüket, nekik nem kell minden nap felvenni, csak ha mennek valahova, pl házkutatni...
2012. okt. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!