TeszVeszen eladtam egy dzsekit, késve küldtem el, mert időközben nyaralni voltam, de a vevő időközben feljelentett, mi van ilyenkor?
előre utalta a pénzt?
egy dzsekit el lehet küldeni levélként? enm csomagként kell? mindegy enm ez akérdés :)
vmennyi idő biztos van h feladd a cuccot, mondjuk kb egy hónap
ezért ésszerű az utánvétel, emrt apostában jobban megbizol mint egy idegenben :D
és hát ajánlottal érdemes mert van nyoma
ha 2e ft akkor tuti kiröhögik a zsaruk
asszem 20e ft alatt nem csinálnak semmit :D
Hát elég nagy hülyeség nem ajánlottként feladni, így voltaképp semmi bizonyítékod nem lesz arra, hogy tényleg feladtad, tehát a vevő bevállalós, akkor is mondhatja, hogy nem kapta meg, ha megkapta.
Bár kétlem, hogy ezt el merné játszani...
Mit jelent az, hogy késve küldted el? 1hét? 2hét?
kb 2 hét.
egy vékony farmer dzsekiről van szó, tehát simán elment levélként.
Ha sima levélként kérte, akkor övé a felelősség.
Egyébként arról is kap az ember (mint minden fizetésről) egy kis blokkot, de azon csak az összeg van feltüntetve meg az időpont. Gondolom nem tetted azt el :(
Én a helyedben kiírnám, a teszveszes oldalamra, hogy sima levélként csak a vevő felelősségére és kérésére postázok.
Nem értem miért jó 1-2 száz forintért kockáztatni egy több ezer forintos terméket... De akkor vessen magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!