Mért nem tesz semmit a rendörség?
Ki rendelkezett arról, hogy kiengedjék?
Egyáltalán ki rendelkezett arról, hogy egy hónapot guggoljon?
Honnan tudod, hogy a rendőrök tudnak a drogról?
Honnan tudod, hogy nem tesznek semmit?
Ha nem értesz valamit, miért nem kérdezel szemrehányás helyett?
Nincs több kérdésem...
Milyen fegyver? Szabálytalan légfegyver, vagy valami szakadt flóbert, vagy UZI, vagy Stinger? Nagyon nem mindegy mi volt nála.
A "kb 1 hónap" előzetesben tartás az min 30*12000= 360000 Ft-jába került az adófizetőknek. A bíróság úgy döntött, hogy nem jelent veszélyt, szökéstől/elrejtőzéstől nem kell tartani, hát védekezzék szabadlábon.
Milyen drogot? (egyáltalán kábítószer) Mennyit, kinek, hol, mikor, melyik rendőr tud róla? Válaszaid a megyei rendőrkapitányság email címére névtelen bejelentőként tedd meg. Rögtön beindul a gépezet.
"....embereket akik nem csinálnak semmit..." Ilyen ember nincs!
"nem tudom milyen fegyver volt nála"
"Nem tudom milyen drogrol van szó"
hát na...
Amúgy igen. Névtelen email-es bejelentésre is kimennek, ha nem valami hajmeresztő baromság.
Azt meg fogalmazd meg normálisan, ne így: nem tudom, nem tudom...
+nem vagyok jogász, de azt, hogy téged is be akart vonni a terjesztésbe, de erről nem tettél bejelentést, terhelhet valami jogi felelősség (nem biztos)
Üdv!
ZETAS-nak:
Amiatt, hogy a kérdező nem szállt be a terjesztésbe és nem tett feljelentést azért nem terheli felelősség. Néhány esetben van csak feljelentési kötelezettség. Egyébként, ha annyira tökös lenne a kérdező, már jelentette volna a rendőrségnek. Tett volna feljelentést. Miért nem tesz semmit a rendőrség? Miért nem mész be a rendőrségre és kérdezed meg tőlük? Jó napok kívánok XY vagyok Béla a másik utcában kábítószert árul és engem is bele akart vonni.
Egyébként tényleg nem kizárt, hogy figyeli a rendőrség, tudnak róla. Ha csak egy sima kis fogyasztó, és eseti díler azzal mit tököljenek? Van belőle annyi, mint a tehénszaron a légy. A kis falumban ahol élek tudok kb. 4-5 emberről aki terjesztő. Kb. pont leszarom. Ne tolja a képem alá, aztán előbb-utóbb úgyis elkapják.
Azt írtad, hogy egy hónapot csücsült. Az kizárt. A minimális büntetési tétel 2 hónap. Szóval nem tartom valószínűnek, hogy felnőttként 1 hónapot legyen bv intézetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!