Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Köz ok írat hamisítás ezt...

Köz ok írat hamisítás ezt hogy fogják büntetni? Többi lent?

Figyelt kérdés
az történt hogy uj iskolába kerültem és kollégiumba és onnan két csaj eltalálta hogy menjek velük bulizni megkérdeztem anyát és nem-t mondott és mondtam neki hogy nem megyek.. de az nap a legjobb barátnőm aki a régi sulimból van az erősködött hogy az itteni buli helyre menjünk el. de oda engem még nem engednek be így mondtam neki hogy titokban menjünk el a két kollis barátnőmmel. hogy azt mondom anyának hogy náluk alszom és így is volt de elkellet valahogy jutnunk Ceglédre mert hogy én Kecskeméti vagyok és vonattal mentünk és tudtam hogy van a barátnőmnek 90 %-a amit csak egyszer oda-vissza útra lehet felhasználni és régebben mondta hogy azzal is utazhatnánk majd nyáron ha szeretnénk és most íy támadt az ötlet hogy akkor utazunk most és ő az övével én meg a hugáéval mentem de én nem nyúltam a 90% kedvezményekhez a jegyet is a barátnőm kérte ki a pénztárból és nem volt semmi a pénztárnál és én abban a hittben voltam akkor ez nem is baj és oda felé a kalauz sem szólt megnézte a barátnőm személyiét és tovább ment. de vissza úton a kalauz elkérte az enyéme is és én oda adtam a személyimet a barátnőm meg a 90% és látta hogy nem egyezik a név.. és innen lett egy büntetésem elmondtam anyának és kifizettük és a barátnőm is kapott csekket ők még nem fizették ki de párnapja kaptam egy levelet a ceglédi rendőrkapitányságról hogy beidéznek köz ok irat hamisításért és utána olvastam és azzal vádolnak hogy hami vagy hamisított vagy más iratát felhasználtam.. és ez 3 évig terjedő szabadság vesztéssel is járhat.. de nekem úgy hangzik hogy ez olyan bűncselekmény amiben úgy van elő írva a dolog hogy én elloptam volna más személyiét és azzal éltem volna mert olvastam ilyet is ahova példát írtak és ott ezt írták. szóval nem tudom hogy akkor mi lesz majd ebből csak hétfőn lesz kihallgatás de csak tudni akarom hogy ez van e olyan súlyos hogy 3év legyen.. egyébként 15/l vagyok :/ köszönöm előre a válaszokat
2013. júl. 9. 22:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mert hiány van a rendőrségen emberből :S
2013. júl. 10. 22:15
 22/28 anonim ***** válasza:

Nagyon véded a rendőröket,engem csak az zavar,hogy ilyenért intézkednek,fontosabbért meg nem. Nekem van egy 'kiraboltak,a zsaruk is tudják ki volt,és még mindig ülnek a cuccaimon mint bizonyíték a tettes meg szabadlábon' kaliberű ügyem,és ennek már majd egy éve. és még egy lapocskát sem kapott hogy

"héé,tolvajkám,a cuccot elkoboztuk meg miden,de azért,úgy nagyértékű rablás meg minden,egy kis büntetést is kéne letölteni,

csókoltat: a Capitano"

Nem hogy hivatalos idézést.

A poén másik vége,hogy mire felvették a rendőrök,megérkeztek satöbbi,annyi idő alatt háromszor megölhettek volna,négyszer megnyúznak,és hatszor átszöknek mexikóba.

Ezért jobb önbíráskodásra. Ha én nem kapom el,a rendőrök se fogják. Tele a kezük a 15 éves kislányok bérletszámának ellenőrzésével.

2013. júl. 10. 22:19
 23/28 anonim ***** válasza:
Pontosan !! Van egy csomó NAV tartozás ! Sok száz milliós, ami maffia szervezeteknél van, azt nem hajtják be, ilyenkor kuss van, de ha egy szegény büntetlen előéletű kisrác vagy kislány csinál ilyet, akik szegénységben élnek, akkor mindjárt behajtja a NAV kamatokkal + magas büntetés +végrehajtási költség és megy a rendőri idézés meg minden.
2013. júl. 10. 22:23
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy csak ilyenért intézkednek. Sok minden egyéb miatt is. De van még ennél is "pitiánerebb" ügyek. Mikor a sok szabadidővel rendelkező, unatkozó szomszédok feljelentik egymást, mert egy vita során azt merte mondani az egyik, hogy "agyonütlek". Ugye, milyen pitiáner? De foglalkozni kell vele!

Az ügyeddel kapcsolatban meg:

- tudják, ki volt, oké, és? Ennyi elég? A rendőr azt mondja, hogy ő volt, és a bíróság már el is ítéli?

- igen, ülnek a cuccaidon, mert szükség van rá az eljárás befejezéséig. Sőt, lehet, hogy még utána is.

- az, hogy szabadlábon van, kinek is a hibája? Ki dönt az előzetes letartóztatásról? :)

Másfelől meg, jórészt baromira eltérő szintekről beszélünk. Ugyanis aki emberölést nyomoz, az rohadtul nem fog hamis bérletekkel, meg jogtalanul felhasznált személyikkel foglalkozni, és fordítva. Szóval, ha egy emberölés nyomozás sikertelenül zárul, közel sem azért van, mert "tele a kezük a 15 éves kislányok bérletszámának ellenőrzésével." Köze nincs a kettőnek egymáshoz.

Egyszóval, nem mondom, hogy nem lehet hibát találni a rendőrség munkájában, de lehet, de az, hogy csak ilyen "piti" ügyekkel foglalkoznának, az elég durva és értelmetlen csúsztatás. ;)

2013. júl. 10. 22:34
 25/28 anonim ***** válasza:

Háát amikor BEVALLJA,és megtalálják nála a LOPOTT DOLGOKAT,az egy tökéletes világban elég kéne hogy legyen. Véleményem szerint. De gondolom,ennél alaposabbak vagytok,úgyhogy igazadvan az hogy biztosra tudják nem elég.

Onnantól a rendörség hibája,hoy mondtam,hogy a fickót őrizetbe kéne venni,nagyértékü lopás,mivel bizonyítható,bevallota, a rendőr közölte hogy egyenlőrre még nincs is ügy, ehez késő van,meg különben is 3. kerületisek hatásköre

Ere én mondtam,hogy szerintem intézkedni kéne,legalább 8 órára örizetbe kéne venni,és felhívi a 3 kerületiseket akik majd átveszik.

A válasza annyi volt hogy az úgy bonyolult,majd máskor beviszik.

Az igazság hosszú keze. Innentől ne is próbálj meggyőzni,nem fog sikerülni. elhiszem hogy vannak szuperzsaruk,akik mindig elfogják a rosszat és a retinájuk helyén igazság van,de te meg az hidd el,hogy elenyészően kevés rendőr melózik,úgy,ahogy a józan ember elvárná.

2013. júl. 10. 22:44
 26/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha tisztában lennél a hierarchiával és a büntetőjoggal, illetve a rendőrségi törvénnyel, akkor nem beszélnél hülyeségeket.

Mondod, hogy téged nem lehet meggyőzni, ez a rendőrség hibája, hogy nem veszik őrizetbe.

A rendőrség csak indítványozhatja az őrizetbe vételt, nem veheti őrizetbe, mert az jogtalan fogva tartás lenne.

Ennyit a rendőrségről, és a te véleményedről.

2013. júl. 11. 01:01
 27/28 anonim ***** válasza:

Ő maga mondta hogy 8 órára bevihetnénk ,de AZ BONYOLULT LENNE. Akkor vagy a rendőr is rosszul tudta,vagy könnyen befolyásolhatóak,és elhitte nekem.

hagyjuk inkább az egészet a fenébe,mert nagyon eltértünk az eredeti kérdéstől.

2013. júl. 11. 01:10
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem baj, írd le, hogy mekkora érték volt, mi volt a történet pontosan, mert ezt a legkönnyebb rámondani, hogy biztosan nem tudta. Lehet, hogy nem tudta a rendőr, de ha leírod a történetet megmondom mennyire volt jó az intézkedés.

Az őrizetbe vétel maximum 72 óra lehet, és nem te mondod meg, és nem is a rendőr, hogy akkor most őrizetbe lesz véve. Ilyenkor az ügyeletes tiszt szokta indítványozni.

Írd privátban, ha nem akarod ide írni.

2013. júl. 11. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!