Az EU az uniós országok háborújába nem avatkozik bele, így a saját biztonsági őreinknek és speciális víztisztító alakulatunknak kell visszaszerezni a szlovák hadseregtől a csontokat :/
2013. jún. 13. 18:09
2/11 A kérdező kommentje:
Hat...tudod en is szeretnem kiadni az araboknak Napoleont hogy o arab volt....bar adna az a nemletezo JoIsten hogy ez valora valjon.....
Valamint imadnam felturni a Ghencea nevu Bukarestben levo olha temetot biztos sok bolgart meg oroszt talalnak ott hisz nekik is jogug lenne hazai foldben pihenni ha mar a gaz olahok elraboltak Havasalfoldet a jogos orosz es bolgar tulajdonosoktol...no meg mar igazan ok is bozgorok lehetnenek a sajat hazajukban es a bukaresti egyetemen csak arabul tanulhatnanak..Akkor lesz igazsag ezen a kib@szot sargolyon ha ez valora is vallik.
2013. jún. 13. 18:18
3/11 A kérdező kommentje:
Valamint meg vagyok gyozodve hogy az Unio keze van az egeszbe hisz ha nem mar reg szolt volna es megjobban nyomatekositana az esedekes gazaremelest hogy azzal foglalkozanak a szorostalpuak hamar alaritak az egyezmenyt.De en ugy latom hgy a gaz es vlanyar emeleseert cserebe megint odadobjak koncnak a magyarokat mint mindig hogy adna az a nemletezo k@rva kib@szot k@nbuzos rothado budos zuzmoras uristen F@sza hogy egyszer hasonlo elbanasban reszesuljenek.
2013. jún. 13. 18:22
4/11 anonim válasza:
Ha adnak viperát, meg gázsprayt, talán gázpisztojtakkor Én hajlandó vagyok hadrendbe állni.
2013. jún. 13. 18:23
5/11 A kérdező kommentje:
Egy fecske nem hoz tavaszt.Tele kellene rakni arabbal egesz Magyarorszagot (igaz akkor meg hova menjenek a magyarok) akik mar anyian lennenek igy az Eu-n belul hogy termeszetes szaporulatal kib@sznak ezeket a hullarablo nemzeteket.Valahogy en azt is tennem a magyar kormany helyebe hogy sok arabot engednek be az orszagba melyet atkuldenek az osi foldjukre mint franciaorszag,nemetorszag, romania, szarbia,totot bolygoja (szandekosan kisbetuk mert ezek a nemzetek kivetel talan a nemet nem erdemel semmit, de talan a nemet se mert osztrak talamany volt beengedni az idegeneket a teruletunkre hogy ellenunk tudjak uszitani, csak az a kar hogy meg nekik nincs annyi betelepulo....ezen segitennek az arab programmal.)
2013. jún. 13. 18:37
6/11 anonim válasza:
Most olvastam neten, hogy Háry János sem nem magyar, sem nem szlovák nem volt. Hanem Szkíta Reptoid volt :/
2013. jún. 13. 18:40
7/11 A kérdező kommentje:
Jol van talan 150 ev mulva kiderul hogy a te is az abrakadabra nyelvet beszelo piripocs nemzet tagja voltal es leszarmazotad meg bozgor (hazatlan) a sajat hazajaban.Ez hogy tetszene baratocskam?
2013. jún. 13. 18:43
8/11 anonim válasza:
Én Loú vagyok !
2013. jún. 13. 19:18
9/11 A kérdező kommentje:
Legyen meg a te akaratod mint a nemletezo Ortodox JoIstene.:)
2013. jún. 13. 19:24
10/11 mustafa33 válasza:
Akinek történelme nincs, az lop. Akinek hősei nincsenek az lop. Akinek hazája nincsen az lop. És kitől lophatnak? csak attól akinek van. Egymástól mit lophatnának? Esetleg bocskort, vagy brindzát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!