Miért nem tesznek semmit a rendőrők a cigánybűnözés ellen? Mi hogy védekezhetünk?
A rendőrök szerint nincs cigánybűnözés. Egy nem létező problémát meg nem lehet megoldani. Ez lehet az ő álláspontjuk, vagyis nem pont a kisrendőré, hanem a vezetésé.
Kár, hogy egyébként meg itt lent nem így látjuk a dolgokat.
A rendőrök is félnek tőlük.
Igazság meg ott van, ahol a pénz és a hatalom is.
Ezek szerint rendőr vagy. Honnan szerezhettek ezek viperát???!!! Komolyan mondom, biztos maradi vagyok, de fogalmam sincs hogy hova menjek ha viperát akarok..Miért nem vettek fel jegyzőkönyvet?! Felfüggesztett büntetése van már. El lehetett volna vinni, de ha elviszik, akkor kiengedik őket pár nap múlva.
Mit tehetünk, mi magánemberek, tök legálisan? m,ert az a gyanúm, hogy magunkra maradtunk....
A cigányok is olyan emberek mint bárki más. Úgy értem sebezhetőek. Nekik abban rejlik az előnyük, hogy ha közülük valakit megtámadnak, az illető aki megtámadta háromszor-négyszer több túlerővel szembesül.
A Magyar Gárda a Magyarok védelmére próbálta biztosítani azt a túlerőt, amit a cigányok csak úgy kiráznak a "kisujjukból". Ha gáz volt egy faluban Őket lehetett hívni, és még mindig nem léptek fel drasztikusan, egyszerűen csak tömeget produkáltak ( úgymond "lássátok? Mi is vagyunk annyian, mint Ti! Vigyázatok! ).
Ez szerintem teljesen jó megoldás volt.
De hát fel kellet oszlatni, mert….miért is?
A rendőrök, a kormány miért nem tesz semmi? Jaaa…mert a cigányok sokan vannak, tehát sok szavazatot hoznak? Nem is kell nekik sokat fizetni, hogy arra szavazzanak akit mondanak nekik. (hm…)
Az élet szar, és mi nagykanállal toljuk a szánkba, úgy hogy észre se vesszük, mert jól megcukrozták!
Remélem jobbra fordul a helyzet arra fele.
Én komolyan félek! És a gyerekem?! Viperát akar! És ha ő kerül nagyobb bajba? Viszont azon is agyalok, hogy mi van, ha meg pont őt kapják el, vagy ott van a verekedésben, és nem tudja megvédeni magát. Mi van ha nem tudja magát rendesen megvédeni... Nagyon sok olyan eset van, amikor az embre jogosan megvédi saját vagyonát, biztonságát, és a rendőrök mégis az értatlan fehéret viszik el, és beteszik a sok bűnöző cigány közé. Mi lesz ott vele?! Ez már az őrület határa...
Egyébként ha olvassa egy rendőr, azért írhatna ő is, mert igazán kíváncsi lennék...
Meg olyanok is hogy ki hogy védte meg magát... Köszönöm.
Közelharci(vipera) fegyvert nem érdemes használni ellenük, mert ha nyolcan rámennek akkor abból le tud csapni max 3-at, a többi meg meg fogja késelni, aztán még kártérítést is követelnek tőled mert a fiadnál vipera volt.
Tudod mi a legjobb védekezési módszer? Ha jön 10 balhés cigány, térj ki 100 méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!