Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerinted igaz hogy ELTER...

Szerinted igaz hogy ELTER ZSANETTet megerőszakolták a rendőrök?

Figyelt kérdés
Mi a bizonyíték arra hogy IGEN vagy NEM?

#rendőr #nemi erőszak #zsanett ügy
2013. jan. 13. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
Jah és még az egyik távoli rokonom is kommandós Ő elég jófej.Tőlem pár házzal odébb is lakik egy, és a fia is az.Meg a barátnőmnek is van egy rendőr barátja.
2013. jan. 18. 12:21
 62/72 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam rendőr lenni soha.Honnan veszed?
2013. jan. 18. 12:25
 63/72 anonim ***** válasza:
63%
hát haver neked nem túl jó az észjárásod.nem ismered fel ha átvitt értelemben beszélnek hozzád?...
2013. jan. 18. 16:14
 64/72 anonim ***** válasza:

"This is a beginning of a beautyful friendship..." :)

Ne aggódj, kedves kérdező, nem vagyok se vadállat, nem "gumibotollak" meg és nem is állítalak elő. :) Nincs azzal bajom, ha valakinek más a véleménye. Sőt! Szeretem, csak néha kicsit drasztikus módon kell a megfelelő mederbe terelni. Egyébként az ajánlatomat fenntartom, hamarosan jelentkezem ez ügyben. ;)

2013. jan. 18. 21:01
 65/72 anonim ***** válasza:

ma 21:01

:D Milyen sejtelmes komment. Egy kis lelki terrorral fűszerezve. De tetszett nagyon, jót derültem rajta. XD

2013. jan. 18. 21:09
 66/72 anonim ***** válasza:
Pedig nincs ebben semmi lelki terror, nem vagyok egy félelmetes ember. :D
2013. jan. 18. 21:56
 67/72 anonim ***** válasza:

ma 21:56

Pedig nálam így jött le. De hiszek Neked. :D

2013. jan. 18. 21:58
 68/72 ZETAS ***** válasza:
44%

Én meg arra lennék kíváncsi, ha a rendőrök beismernék (más esetben, nem pont ebben), hogy megerőszakoltak valakit, -a kérdező szerint- akkor mi történne? Minden rendőrt pálcázzon el a belügyminiszter, vagy mi?

A rendőrök is emberek, nem ÉLŐ SZÖVET AZ FÉMVÁZON. Náluk is "elgurulhat a gyógyszer" és lehet köztük nagyon csúnyabácsi is. Ennek persze a fordítottja is igaz: a bűnöző is csak ember és akadnak köztük értelmes "jó arcok" is.

A Bírósági Határozatok gyűjteménye most nem elérhető, de amint az lesz, belinkelem a határozatokat, hogy az első ill. másodfokú eljárást is elolvashasd. (Bár a jogi szöveg értelmezésével -a fenti ironikus kommentek félreértelmezésből látva- lesznek gondjaid)

A másik dolog meg kérdezőpajti: Azok a rendőrök, akik itt a Gyakorikérdések.hu-n veszik a fáradtságot és más -ettől normálisabb- kérdéseknél SEGÍTENEK az embereknek (néha zamatos kioktató stílusban), az már mutatja, hogy nem "elgumibotolni" akarnak.

Némi olvasnivaló BHGY újraéledéséig (zöld download gomb, .rtf formátumban):

[link]

[link]

[link]

U.i.: Nem vagyok rendőr! De inkább ismerkednék "elgumibotolo" rendőrökkel, mint ilyen nethuszárokkal, akik azt se tudják mit akarnak.

2013. jan. 18. 23:15
 69/72 ZETAS ***** válasza:

Akinek meg kihipóznád a száját az egy vadállat és simán kitépi a szíved :D

(csak vicceltem)

2013. jan. 18. 23:18
 70/72 anonim ***** válasza:
Jajj, ne buktass már le!!! :D
2013. jan. 18. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!