Szerinted igaz hogy ELTER ZSANETTet megerőszakolták a rendőrök?
A te állításod a bizonyítási kísérlethez, és a több éves nyomozati munkához képest semmi. Ebben az esetben Zsanett figyelmet szeretett volna kapni, ezért állított 4 alkalommal olyat, hogy megerőszakolták.
Azt nem állíthatod, hogy a sok nyomozást végző rendőr, ügyész, bíró mind az 5 rendőrnek falaz.
Ő tényleg megpróbálta a lehetetlent, mert buta, de meg fogja kapni a büntetését a hazugságai miatt.
Azért ezt sem kellene figyelmen kívül hagyni:
"Zsanett igazat mond"
"A tárgyaláson tanúként hallgatták meg Bagdy Emőke professzort, a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének vezetőjét. Emlékezetes, hogy Bagdy Emőke három hónappal a Zsanett-ügy kirobbanása után készített igazságügyi pszichológiai szakértői véleményt Zsanettről Tuza Péter megbízására. Amikor ezt a nyomozó hatóság figyelmen kívül hagyta és végül nem emelt vádat a gyanúsított rendőrök ellen nemi erőszak miatt, Bagdy Emőke nyílt gesztussal lemondott igazságügyi szakértői címéről és visszaadta igazolványát. Mivel már nem szakértő, a bíróság csupán tanúként idézte be, és korábbi szakvéleményét csak okirati bizonyítékként kezelve ismertette a bíró."
Szóval voltak olyan bizonyítékok, amik a lány mellett szóltak, csak éppen figyelmen kívül hagyták. Erről ennyit.
Előz vagyok, küldök azért egy linket, hátha el akarja valaki olvasni az egész cikket.
Elpofáztam már, h be volt drogozva, a nagy büdös semmit valódinak éli meg, ezek után ki az, aki ad egy ilyen ember szavára.
Meg ott a másik, a kamerafelvétel meg a gps, ennyi idő alatt nem is történhetett semmi.
Ok, de akkor te se sértegess egy szervezetet, mert vagy igaz, vagy nem, hogy 5 ember megerőszakolt egy lányt.
Ők már nem rendőrök (ez már önmagában büntetés).
40000 rendőrből nem lehet mindenki makulátlan, voltak, és lesznek is köztünk olyanok, akik bűnt követnek el. Viszont mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, és bízzuk rá az igazságszolgáltatásra az ítélkezést. Csúnya dolog rendőrként bűnt elkövetni, de még csúnyább, ha igazságtalanul vádolnak meg egy rendőrt.
Próbáltak már engem is bemosni szeretett C állampolgáraink, csak nagyon buták, és átlátszó történetet találtak ki. Szóval nem is áll olyan messze az emberektől a rossz akarás, csak Zsanett ezt túlzásba vitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!