Szerinted igaz hogy ELTER ZSANETTet megerőszakolták a rendőrök?
Tudod te egyáltalán, hogy miről beszélsz?
A bizonyítási kísérlet az az, mikor a megtörtént eseményeket megkísérlik újra kivitelezni a tett helyszínén.
Nem írtam, hogy bűnt követtél el, nem értem miért függ össze a bizonyítási kísérlet és a hozzászólásod.
Csak azt mondtam, hogy mást állítasz, mint amit sok dolog bizonyít.
kedves névtelen félanlfabéta hozzászóló (#30)
Szívemből kívánom, hogy egy rosszindulatú hazudozó tegye tönkre a te és a családod életét! Éveken keresztül köpjön rátok minden szembejövő! Talán akkor tanulnál valamit. Bár így agy híján...
Előre leszögezem, én is rendőr vagyok, megkönnyítem azok dolgát, akik élből utálják a rendőröket. Nekik nem kell végigolvasni a hozzászólásom! ;)
A kérdésre válaszolva:
- A "nesze semmi fogd meg jól" válaszom az, hogy fogalmam sincs. Ezt csak hat ember tudja, de közülük gyanítom egyik se írogat ide. :) Azt meg, hogy melyik média mit mond, vagy ki mit "tud" (vagy tudni vél), azt pont lesz*rom. Én azt hiszem el, amit én látok/hallok, illetve amit nekem bebizonyítanak. Hát erre ez esetben nem fog sor kerülni. :)
- A kicsit konkrétabb válaszom, hogy nem tartom életszerűnek, hogy öt rendőr erőszakoljon meg egy lányt. Ehhez szerintem olyan szoros "kötelék" kell köztük legyen, hogy mindenki biztos legyen abban, hogy nem köp a másik. Egyébként már nem emlékszem, talán készenlétisek voltak? De amúgy meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről! Viszont, ha tárgyilagosak akarunk lenni, el kell ismerni, hogy valóban vannak olyan emberek, akik tényleg bármit képesek kitalálni, hogy elérjék, amit akarnak. Nem tudom, hogy férfiakra is igaz-e, de nők között azért találkozni olyannal, aki bizony akár képes lenne arra is, hogy ilyen vádat kitaláljon, csak hogy teszem azt, valaki felfigyeljen rá. Hogy most általában az emberek figyeljenek fel rá, vagy egy konkrét személy, akihez másképp nem tud közel kerülni, az már egyéni defekt kérdése. Hangsúlyozom, ez nem bizonyíték egyikre se, másikra se, az csak az én véleményem.
10-es! Pedig de! Sok hülyeségre képesek az emberek, ha nem gondolkodnak tisztán. Az, hogy megbámulják a csajokat, az tény. Ráadásul néha sajnos tényleg pofátlanul, de ez azért messze van a nemi erőszaktól.
Kérdező! Igen furcsának találom azt a logikai elgondolásodat, hogy azért hiszed, hogy igaza van Zsanettnek, mert te ilyen nagyot nem mernél hazudni.
Aztán, persze, ha már valaki felemlegette, természetesen a hajógyári szigetes balhé óta már tényleg szinte bármit el lehet képzelni, sajnos...
Amúgy igazából a 30-as válaszoló hozzászólása motivált, hogy "billentyűt ragadjak", aki az én értelmezésemben, függetlenül attól, hogy igazak-e a vádak vagy sem, szinte örül annak, hogy kib*szták ezt az öt rendőrt, mert úgyis azt hiszik, hogy mindent megtehetnek. Ezek szerint ez az öt rendőr is azt hitte magáról, hogy mindent megtehet? Vagy rúgják ki mind a negyvenezer rendőrt, hisz úgyis mindegyik csak egy beképzelt, önelégült f*szkalap? Sose értettem az ilyen hozzáállást... De azért én is szeretlek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!