Szerinted igaz hogy ELTER ZSANETTet megerőszakolták a rendőrök?
Urban legend, több mint egy éve hallottam: Ez a Zsanett hivatásos p. és szó se volt erőszakról, ahogy arról se, hogy mind az 5 rendőr megpakolta volna. Ahogy malozsászom a K. Arnold nevű "stricije" még név nélkül se szerepel a tárgyalási jegyzőkönyvekben, semmilyen kontextusban, a védelem részéről se...
Ami történt (hallottak alapján) az nem most fordult elő először: nem fizette ki a szolgáltatást a 2 rendőrúr. Az, hogy miért, abba ne menjünk bele. Ilyenkor egy p., vagy lenyeli a békát, vagy "nemi erőszak" címszóval feljelentést tesz.
Most hagyjuk a spermafoltos gatyákat, az elhagyott szolgálati helyet, a darabos térfigyelő kamera felvételeket, mert egy dolog nem történt: nemi erőszak!
Az ilyen esetekben a rendőruraknak félre kéne tenni a büszkeségüket és ÖNKÉNT poligráf vizsgálatot kérni (ami most nem történt meg). A feleségének/élettársának úgy se tud hazudni, amikor kiborul a bili.
Tehát összefoglalva:
A rendőrök közül 2 közösült Zs-al? IGEN
Erőszakos közösülés volt: NEM
A vád hamis: IGEN
Megáll-e a hamis vád a bíróság előtt: NEM
Zsanett blöffölni akart, nem jött össze..
ennyi. Máskor fizetni :)
mondom Urban legend, de azért utána lehet járni)
Kedves kérdező! Képes vagy az értelmes párbeszédre? Vagy csak sz*rdobálás végett tetted fel a kérdésedet? Mondd csak, mi olyat írtam, amiből neked az jött le, hogy én "kemény zsaru" vagyok, vagy ami miatt ki kéne "hipózni" a számat? Én úgy gondolom, hogy normális, kulturált hangnemben leírtam a véleményemet, illetve reagáltam néhány hozzászólásra. És még csak azt sem mondtam, hogy ne higgy Zsanettnek. Szóval nem értem ezt a teátrális megnyilvánulásodat... Vagy pusztán csak az a bajod, hogy nem azt írtam, hogy "rohadt, k*csög rendőrök!"?? :) Véletlenül nem akarsz megismerni, mielőtt "le sül rólam az intelligencia"?
Amúgy ZETAS nem rendőr, szóval nagyon melléfogtál. :P
De azért gyűlöld csak kitartóan a rendőröket, és bélyegezz meg mindenkit nyugodtan, akinek más a véleménye! ;)
Zsanett ruháján 4 férfitól találtak ondómardványt.
Egyik se az öt rendőrtől volt...
tegnap 21:12
Jogos a felháborodásod, tegnap én is meg akartam írni, csak végül úgy gondoltam, hogy valószínűleg egy törölt kommentről beszél a kérdező, mivel nem találtam semmi kivetnivalót a hozzászólásodban.
Hát ha nem nekem írta, akkor mea culpa, elnézést kérek érte... Bár legalább háromszor olvastam el, és szerintem nekem "címezte". Egyébként ha kitörölnek egy hozzászólást, nem lesz hiány a sorszámozásban? Nah mindegy. :)
"37-es"
"ha kitörölnek egy hozzászólást, nem lesz hiány a sorszámozásban?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!