Pár hónapja majdnem megerőszakoltak. A rendőrség azóta
nem jelentkezett. Mit kéne tennem?
Most nézd meg azt a szegény Bándy Katát. A gyilkosával még riportot is csinálnak, jó hogy sztárt nem faragnak belőle.
Manapság nem a sértettel foglalkoznak, így lehet hogy téged is elfelejtettek, besúvasztottak a többi akta közé.
2012. szept. 29. 21:54
2/52 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a gyanum.Igen az a szegény lány sem tehetett semmiről.Tiszta Amerika ami már itt folyik.Az összes ilyet fellógatnám.Mért nincs már halálbűntetés?!
Amíg nem kapsz értesítést,addig folyamatban van az ügy,tehát keresik az elkövetőt.Ha lezárják,akkor írásban fognak értesíteni.
2012. szept. 29. 22:02
khm... amerikaban megis van halalbuntetes.
2012. szept. 29. 22:03
5/52 A kérdező kommentje:
Amerikát arra értettem,hogy gyilkosság ezerrel meg nemierőszak egy rakat...Szóval nyomoznak.Elvileg.Azt hallottam,hogy ha nem kapják el a pasast akkor 10 évig nem évül el az ügy. Nyomozó ismink mondta.És ha bennék a kapitányságra megkérdezni,hogy van-e valami akkor adnának ki infót,vagy semmi közöm hozzá,hol tart a nyomozás? Végülis csak engem erőszakoltak meg majdnem,mi az már?!
Hivatalos ügyekben csak írásban közölnek tényeket.
2012. szept. 29. 22:26
Az egyik ismerősünknél igaz betörés volt, de valamennyi idő után kapott egy levelet hogy a nyomozás nem járt eredménnyel és hogy befejezik a dolgot. Mert ugye annyi bűncselekmény van hogy nincs idejük 1 esetre annyi időt rászánni. De most az is milyen hogy pár házzal odébb betörtek. Kihívták a rendőrséget, de azok meg csak a polgárőröket küldték ki, mert a rendőrök kevesen vannak és nem értek rá...Aztán a polgárőrök szétnéztek stb. és vagy 3 órával később jöttek ki csak a rendőrök. Aztán a helyszínelőkre is várniuk kellet 1-2 órát, mert azt mondta a csaj hogy 5 kerületre van 1 autó....
De hogy történt az eseted? Ha nem személyes kérdés. Hátha tanulságos lenne.
2012. szept. 29. 22:32
8/52 A kérdező kommentje:
22:32! Este 10ig dolgoztam és munka után mentem ki az állomásra,mert vonattal járok.Senki nem voltm a vonaton csak egy pasi cigizett a peronon ami ugye tilos,de ez lényegtelen is.felszálltam az üres vonatra gondolván,hogy van még fél óra az indulásig addig pihizek egyet.Felszállt a pasi is és a majdnem mellettem lévő ülésre leült úgy tett mintha telefonált volna.Aztán felállt,kinézett az ablakon,és furán nyugtalan volt így visszagondolva.én meg már majdnem elbóbiskoltam,mikor nekemtámadt,folytogatott,lefogott,meg tapizott,meg próbálta a számat is befogni,de kiabáltam,sikítoztam meg ütöttem ahol értem.Ez tartott úgy 3 percig mire egyszercsak fogta magát lerohant a vonatról és elfutott.én meg mentem segítséget kérni a forgalmi irodába ahol kihívták a rendőröket.azóta meg semmi hír,még látleletet sem vettek,pedigg le kellett volna fényképezniük milyen állapotban voltam,mert ez is bizonyíték.hanyagok voltak,valljuk be!
Fuhh de durva. Undorítóak!!És ilyet már máskor is hallottam, hogy bűncselekmények történnek a vonatokon...
De valószínűleg kevés volt nekik a nyom, és így nem tudnak előrébb jutni.
Hát, no comment...
2012. szept. 29. 22:58
10/52 A kérdező kommentje:
Tudod ahogy felvették a vallomásom majdnem úgy nézett ki,hogy jókedvemből találtam ki ezt a kis estimesét és jajj nekik ezért a "semmiségért" ki killett szállniuk.A hajam tiszta kóc volt a felsőm csak úgy lógott rajtam a dekoltázsomból folyt a vér,a szemeim kisírva.És akkor még megkérdezték tőlem,hogy de ugye nem viccelek, Hát mondom de,nyilván nincs jobb dolgom! És igen,a mai napig rettegek az állomáson de most is van hogy azzal a vonattal kell utaznom.és félek egyedül az utcán és féltem azokat a nőket akikkel ugyanezt megteheti ez az aberrált állat.de persze a lelki sérüléseim az én dolgom,a rendőrségé az lenne,hogy ne pofátvágva álljanak neki keresni az ilyen állatokat!
Kapcsolódó kérdések: