Pár hónapja majdnem megerőszakoltak. A rendőrség azóta nem jelentkezett. Mit kéne tennem?
Kérdező, hát az gáz. Akivel ilyen történik nem felejti el azt a napot.
Lehet én is furcsán néznék, ha elém állnál és közölnéd, hogy hát valamikor x hónapban megerőszakoltak, de sajnos nem emlékszem a pontos dátumra, arra sem, hogy melyik vonattal mentem. Ha egy ilyen vallomással előállsz ne csodálkozz ha kicsit hitetlenkedve állnak veled szemben.
Utolsó válaszoló!
Mint mondtam a törvényeket NEM MI ÍRJUK! Azt hogy miért is szabálysértés utcán koldulni, területfoglalási engedély nélkül virágot árulni, és zenélni, azt ne tőlünk kérdezd, erre a jogalkotó valószínű pontos választ tud neked adni. Ezért nem mi vagyunk a felelősek. Amúgy a hajléktalanokról könyvet lehetne írni, nem részletezném. Legtöbbjüknek priusza van, jól ismerik a rendőrök őket. Amúgy meg elárulom, hogy simán elő lehetne állítani az összeset, ilyenkor télen meg erre rá is játszanak, mert melegben vannak, napi 3× kapnak enni a fogdán, ingyen gyógyszer, olyan amilyent kér és ezt mind a TE súlyos adóforintjaidból.
A dolog nagyon egyszerű.
A bűncselekménynek van egy elkövetési helye, ideje, vannak bizonyos esetek, mikor ezt ki kell deríteni mondjuk az áldozat meghal és később találják meg. Ez esetbe a sértett él, bejelentést tesz, csak épp a dátumra nem emlékszik.
Szemtanú nincs, aki látott volna valamit.
Ezek után majd ne csodálkozz, ha a vádlott sem fog emlékezni rá, hogy melyik nap is járt az adott állomáson.
Félinfókból, pláne egy ilyen hiányzó információ esetén senki ne várjon tőlünk csodát.
És mikor majd a bíró felteszi a kérdést, hogy mégis mikor történt, majd azt mondod, hogy hát talán nyolcadikán, de az is lehet, hogy tizenegyedikén!!! HMMMM
Valakinek biztos elmesélted másnap, vagy aznap, hogy mi történt, kérdezd meg, hogy melyik nap mondtad. Ne haragudj de ha valóban nem is emlékszel rá, legalább töreked Te is kicsit hogy tiszta legyen a kép. Nem vagyunk sem gondolatolvasók, sem látók. Együttműködés hiányában sajnos könnyen bukik a dolog!
De figyelj, akkor én is felteszem a kérdést. Te mit csinálnál a nyomozó helyében?
Neked egy rendőr férj kell komolyan.
Mindig kipihent, mert szolgálatban alszik, 40 évesen nyugdíjas, be tud segíteni a gyereknevelésbe, mivel nem dolgozik, ezért nem fáradt, sokat keres, és mindig melletted van egy védelmező!
Legyél biztonságban, aludj rendőrrel! :D
Na, ha anyud emlékszik a napra is, akkor holnap irány a kapitányság!!!!!
Most már engem is érdekel a dolog kimenetele! Minden hibájával és furcsaságával együtt!
És nagyon ügyes vagy, hogy megvédted magad! Nem is szabad hagyni, én speciel senki nem buzdítottam soha arra, hogy 10 mp után adja fel. Nem szabad.
Ez statisztika,hogy 10mp-en belül a nők 85%-a feladja a küzdelmet!
Eltörölték? Hál'isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!