Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Pár hónapja majdnem megerőszak...

Pár hónapja majdnem megerőszakoltak. A rendőrség azóta nem jelentkezett. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Akkor adtam személyleírást,elkérték az adataimat,és a pasi után indultak.De azóta sem értesített senki semmi fejleményről.És az a beteg ember még mindig szabadon mászkál.Mit kéne tennem? Menjek be a rendőrségre kérdezősködni,reklamálni? Félek és az volna a minimum,ha legalább tájékoztatnának.De tudom,az országban amig vér nem folyik addig senki nem lép semerre!Felháborító a magyar rendszer!

2012. szept. 29. 21:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
22:07 a pszichológus költségeit iróniából írtam.És ha nem emlékszek a pontos dátumra csak a hónapra akkor az gáz? Mert szerintem tuti sokkot kaptam aztán meg inkább nem beszéltem róla senkinek így fogalmam sincs hányadika volt...
2012. okt. 1. 22:25
 42/52 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, hát az gáz. Akivel ilyen történik nem felejti el azt a napot.

Lehet én is furcsán néznék, ha elém állnál és közölnéd, hogy hát valamikor x hónapban megerőszakoltak, de sajnos nem emlékszem a pontos dátumra, arra sem, hogy melyik vonattal mentem. Ha egy ilyen vallomással előállsz ne csodálkozz ha kicsit hitetlenkedve állnak veled szemben.

Utolsó válaszoló!

Mint mondtam a törvényeket NEM MI ÍRJUK! Azt hogy miért is szabálysértés utcán koldulni, területfoglalási engedély nélkül virágot árulni, és zenélni, azt ne tőlünk kérdezd, erre a jogalkotó valószínű pontos választ tud neked adni. Ezért nem mi vagyunk a felelősek. Amúgy a hajléktalanokról könyvet lehetne írni, nem részletezném. Legtöbbjüknek priusza van, jól ismerik a rendőrök őket. Amúgy meg elárulom, hogy simán elő lehetne állítani az összeset, ilyenkor télen meg erre rá is játszanak, mert melegben vannak, napi 3× kapnak enni a fogdán, ingyen gyógyszer, olyan amilyent kér és ezt mind a TE súlyos adóforintjaidból.

2012. okt. 2. 09:06
 43/52 A kérdező kommentje:
Hát a vonatra emlékszem.És a napot sem felejtem el soha.Akkor abban a zavarodottságban nem csoda,hogy elfelejtettem.De látod,így álltok hozzá ti a "rend őrei".Ha nem pontos az infó,akkor már hazudik is az illető.A fenéek írogatsz ide,igenis igaza van a 25 éves lánynak is hogy egy nagy kalap fos a rendőrség és a nulla munkáért 40 évesen nyugdíjba mehetnnek,mert hát ez olyan stresszes meló...Mikor esténként a közeli parkokban meg eldugott parkolókban horpasztanak,gondolom,akkor a legstresszesebb :D!Áh semmitérő banda!
2012. okt. 2. 09:43
 44/52 anonim ***** válasza:

A dolog nagyon egyszerű.

A bűncselekménynek van egy elkövetési helye, ideje, vannak bizonyos esetek, mikor ezt ki kell deríteni mondjuk az áldozat meghal és később találják meg. Ez esetbe a sértett él, bejelentést tesz, csak épp a dátumra nem emlékszik.

Szemtanú nincs, aki látott volna valamit.

Ezek után majd ne csodálkozz, ha a vádlott sem fog emlékezni rá, hogy melyik nap is járt az adott állomáson.

Félinfókból, pláne egy ilyen hiányzó információ esetén senki ne várjon tőlünk csodát.

És mikor majd a bíró felteszi a kérdést, hogy mégis mikor történt, majd azt mondod, hogy hát talán nyolcadikán, de az is lehet, hogy tizenegyedikén!!! HMMMM

Valakinek biztos elmesélted másnap, vagy aznap, hogy mi történt, kérdezd meg, hogy melyik nap mondtad. Ne haragudj de ha valóban nem is emlékszel rá, legalább töreked Te is kicsit hogy tiszta legyen a kép. Nem vagyunk sem gondolatolvasók, sem látók. Együttműködés hiányában sajnos könnyen bukik a dolog!

De figyelj, akkor én is felteszem a kérdést. Te mit csinálnál a nyomozó helyében?

2012. okt. 2. 11:00
 45/52 anonim ***** válasza:

Neked egy rendőr férj kell komolyan.

Mindig kipihent, mert szolgálatban alszik, 40 évesen nyugdíjas, be tud segíteni a gyereknevelésbe, mivel nem dolgozik, ezért nem fáradt, sokat keres, és mindig melletted van egy védelmező!

Legyél biztonságban, aludj rendőrrel! :D

2012. okt. 2. 11:15
 46/52 anonim ***** válasza:
45%
Majdnem megerőszakoltak, és majdnem ki is nyomozták.
2012. okt. 2. 11:18
 47/52 A kérdező kommentje:
Anyu emlékszik a napra is.De azért engedtessék meg,hogy egy ilyen sokk után,kicsit elhomályosodjanak a dátumok.Nem tudom te aki rendőr vagy és nő,mit szólnál ahhoz,ha egy kb 100kg-os 2m-es jó fizikumu egyén hirtelen neked rontana.Folytogatna,próbálna lefogni,és közben ne kérdezd hányadik kezével a nadrágodat cincálná le rólad.És te hiába sikítoznál,meg kapálóznál és hiába kiabálnál segítségért az egész vonaton nem lenne senki,aki segít neked! akkor te ezt nyilván könnyen el tudnád intézni,hisz te RENDŐR vagy,de azt hiszem ebben a pillanatban a nő,mint olyan megszűnik létezni.Belőlem akkora erők szabadultak fel /170cm 50kg vagyok/,hogy képes voltam ütni,rúgni,karmolni,és nem feladni a harcot.És ez volt a szerencsém! A nők 85%-a 10 másodpercen belül beletörődik a helyzetbe,ezért sikerül a nemi erőszakok nagy része.Én a maradék 15%-ban vagyok,hál'istennek.És ez zavarta meg a pasit.Hogy nem hagytam magam.És soha nem is fogom.Mert bár mondtak nekem olyat,hogy ilyenkor nem szabad ellenkezni,mert megfolyt,ha hagyom magam meg "csak" az aktus történik meg,de tudjátok mit? Folytson meg!!!Akkor legalább nem érzek már semmit,de engem egy szemét,beteg undorító állat sem fog megbecsteleníteni! És talán akkor ott azért néztek rám olyan furcsán,mert ez nem mindennapi eset nálunk és nem is tudták akkor és ott teljesen felmérni a dolog súlyát.Mindegy,de addig nem nyugszom,míg az ilyen elmebetegek nem kerülnek börtönbe.Ha egyszer újra meg fogom látni,nem riadok vissza semmitől!!!
2012. okt. 2. 13:35
 48/52 anonim ***** válasza:

Na, ha anyud emlékszik a napra is, akkor holnap irány a kapitányság!!!!!

Most már engem is érdekel a dolog kimenetele! Minden hibájával és furcsaságával együtt!

És nagyon ügyes vagy, hogy megvédted magad! Nem is szabad hagyni, én speciel senki nem buzdítottam soha arra, hogy 10 mp után adja fel. Nem szabad.

2012. okt. 2. 18:23
 49/52 anonim ***** válasza:
A nyugdíjkedvezményt már ELTÖRÖLTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. okt. 2. 18:24
 50/52 A kérdező kommentje:

Ez statisztika,hogy 10mp-en belül a nők 85%-a feladja a küzdelmet!

Eltörölték? Hál'isten!

2012. okt. 2. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!