Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Pár hónapja majdnem megerőszak...

Pár hónapja majdnem megerőszakoltak. A rendőrség azóta nem jelentkezett. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Akkor adtam személyleírást,elkérték az adataimat,és a pasi után indultak.De azóta sem értesített senki semmi fejleményről.És az a beteg ember még mindig szabadon mászkál.Mit kéne tennem? Menjek be a rendőrségre kérdezősködni,reklamálni? Félek és az volna a minimum,ha legalább tájékoztatnának.De tudom,az országban amig vér nem folyik addig senki nem lép semerre!Felháborító a magyar rendszer!

2012. szept. 29. 21:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Igen,nyilván vannak normális rendőrök,nyomozók,akik lelkiismeretesen végzik a munkájukat.De valljuk be ahogy te is mondtad,futószalagon jönnek a rendőrpalánták és semmit nem érnek! Feljelentést tenni.De hol? A rendőrségen a rendőrök ellen? Kicsit érdekes szitu lenne,nem gondolod? Inkább azzal kapcsolatban adj nekem kérlek tanácsot,hogy bemenjek-e a kapitányságra rákérdezni,hogy egyáltalán tudnak-e az ügyemről,vagy hagyjam annyiban a dolgot,ne ugráljak feleslegesen?Tudod ha azon múlna,hogy elkapják azt a mocskot ,hogy minden egyes nap be kéne mennem a bíróságra,hát vállalnám! Mit tegyek,adj tanácsot te,mint szakember!!!!????????
2012. szept. 30. 01:43
 22/52 anonim ***** válasza:

Persze, menj be, és kérd, hogy beszélhess azzal a nyomozóval aki foglalkozik az ügyeddel. Ha semmi érdemlegeset nem tud mondani, akkor én a Független Rendészeti Panasztestülettel felvenném a kapcsolatot.

Szerintem vizsgáltasd ki az eljárást. Egyáltalán beszéltél más rendőrrel is, vagy csak a járőrök mentek ki?

Az is lehet, hogy kiment 2 szerencsétlen, és azt sem tudták, hogy hol vannak, így nyomozót sem értesítettek.

2012. szept. 30. 02:13
 23/52 A kérdező kommentje:
Hát nyomozó ott nem volt,csak 2 járőr.Szóval nyilván átadták az ügyem egy nyomozónak /azt hallottam,így megy/,de már ebben sem vagyok biztos.De be fogok menni,nem csak magam,hanem a többi nő védelme érdekében is!Amig ez a szemét szabadon mászkál,én nem vagyok nyugodt.
2012. szept. 30. 06:55
 24/52 anonim ***** válasza:
60%

Egy rokonomtól csak raboltak (cigányok), a rokonomat a rendőrök próbálta meg lebeszélni a feljelentésről, úgyse találják meg, meg csak papírmunka lesz vele, rontja a bűnügyi statisztikákat, stb.

A rokonom még aznap este konkrétan megmutatta az elkövetőt a rendőröknek az egyik kocsmában. 1 hónap múlva jött a papír, hogy "ismeretlen elkövető"-vel lezárják a nyomozást.

Azóta teljesen megértem azokat, akik egy ügy esetén inkább magánnyomozót hívnak, vagy a gárdától várják a segítséget, mert a rendőrségre nem számíthatunk!

2012. szept. 30. 07:36
 25/52 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon gáz basszus.Nekem meg valaki azt monta ha meglátom a hapsit a vonton szóljak valakinek,hogy ő volt az.Oszt kinek szóljak? a 30kilós kalauznak,hogy ez a pasi akart 2 hónapja megerőszakolni áááám! És a csaj nyilván vállvetve leterítené.Vagy menjek oda hozzá,hogy amúgy nem te akartál 2 hónapja megerőszakolni? vagy egyáltalán milyen indokkal menjek oda ennyi idő után bárkihez is,hogy ő az,kapják el!mert mire a sztorit elmagyarázom a pasi már ismét árkon-bokron túl lesz.Azt gondolom,amúgy sem az én feladatom lenne rá vadászni!
2012. szept. 30. 09:37
 26/52 anonim ***** válasza:
52%

12-es vagyok (a "csalásos lány").

Bocsánat az OFF-ért, de attól a kommentelőtől kérdeznék aki a 13-as és a 20-as hozzászólást írta.

Fel vagy háborodva, hogy mindenki negatívan minősíti a rendőrséget, de abba belegondoltál, hogy ez talán nem véletlen?

Engem kamaszként egyszer kiraboltak, annyiért mentem be a rendőrségre, hogy bejelentsem, nehogy visszaéljenek az adataimmal (arról nem is álmodtam, hogy meglesz az elkövető).

Konkrétan 3 órát ültem a kapitányságon, míg felvették a vallomásomat.

Úgy beszéltek velem, mint egy darab sz*rral és még én éreztem magam kényelmetlenül, hogy feljelentést mertem tenni.

Olyan volt az egész, mintha az én hibám lett volna, hogy egy mocsok kizsebelt.

A csalás ügyénél ugyanez volt, csak még durvábban.

A "kedves" nyomozó, vagy ki tudja mi, az irodájában úgy beszélt velem, mint egy idiótával és még azt is bátorkodott közölni, szó szerint így: "ezt már cseszhetem".

Ezek után mégis mit gondoljak a magyar rendőrségről, de őszintén???

Azt meg el nem tudom képzelni, mi tart már több, mint 2 évig, mikor körülbelül 2 hét múlva megvolt az elkövető és beismerő vallomást is tett.

A másik meg, hogy tényleg vidékről jöhettem haza most nyár közepén, hogy újra vallomást tegyek (MINEK???), az utazási visszatérítést igénybe is vettem, de persze mondanom sem kell, hogy még azt a pénzt sem kaptam vissza.

L/25

2012. szept. 30. 13:16
 27/52 anonim ***** válasza:
66%

Írtam egy regényt, de ki is töröltem.

Azt írsz amit akarsz, és ahhoz fordulsz akihez akarsz.

Már lassan kezdem elhinni, hogy mi tesszük tönkre az országot, sőt, mi provokáljuk ki, hogy a bűnözők így viselkedjenek. Dolgozhatok akármilyen hatékonysággal, a buták úgy is csak a felirat alapján ítélkeznek.

2012. szept. 30. 17:10
 28/52 A kérdező kommentje:
Tudod,attól,hogy te és még pár száz rendőr lelkiismeretesen végzik a munkátokat attól a többi még tényleg csak a futószalagról jött agyoniskolázott semmitérő rendőr marad,és nyilván nem arról a pár kivételről ítélik meg a rendőrséget,hanem arról,amit nagyobb számban látnak.Ez olyan,mint a romák.Van,aki egyetemet végzett köztük és mondjuk orvos,jogász lesz,de a 98%-a lop,csal,hazudik.Nem arról a 2%-ról lesznek ők sem megítélve...
2012. szept. 30. 17:22
 29/52 anonim ***** válasza:

Ok. Én meg itt hagyom ezt a fórumot. Nagyon rég meg kellett volna tenni már. Itt senki nem kíváncsi arra, hogy valójában mi a válasz a problémájára. Hanem minden egyes kérdés és válaszok egy és ugyan arra irányulnak, a rendőr szapulására.

Valahogy én ezeket nem látom a valóságban.

2012. szept. 30. 17:44
 30/52 A kérdező kommentje:
Nem látod a valóságban? Te melyik országban élsz????? Mert itt bezony ez megy.Mindenki fosik mindenre,még akkoris ha vér folyik.Régen legalább akkor tettek valamit. A magyar igazságszolgáltatás egy vicc,és vannak emberek akik a fenekük vakarászásáért fizetést kapnak.Van egy mondás: mindenki rendőrnek születik,csak vannak akik továbbtanulnak :D! És ez így is van.Sosem lesz meg az elkövető,akinek majdnem sikerült. És retteghetek én is és a többi nő is itt a környéken mert ez a beteg még szabadon rohangál!
2012. szept. 30. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!