Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Pár hónapja majdnem megerőszak...

Pár hónapja majdnem megerőszakoltak. A rendőrség azóta nem jelentkezett. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Akkor adtam személyleírást,elkérték az adataimat,és a pasi után indultak.De azóta sem értesített senki semmi fejleményről.És az a beteg ember még mindig szabadon mászkál.Mit kéne tennem? Menjek be a rendőrségre kérdezősködni,reklamálni? Félek és az volna a minimum,ha legalább tájékoztatnának.De tudom,az országban amig vér nem folyik addig senki nem lép semerre!Felháborító a magyar rendszer!

2012. szept. 29. 21:49
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Hát sokat nem is érnek...
2012. szept. 29. 23:13
 12/52 anonim ***** válasza:

Hát igen...a magyar "igazságszolgáltatás"...

Mondjuk nálam nem ilyen komoly ügy volt, "csak" csalás áldozata lettem.

Rajtam kívül az ember átvágott még vagy 20 másik embert, majdnem mindenki tett ellene feljelentést.

Ez volt 2 éve.

Csávó adatai, személyazonossága nyilvánvaló volt, keresni sem kellett.

Ennek ellenére csak leveleket kapok azóta is, hogy bevallotta a csalást, blablabla, mert idén a nyaralásról rángattak be bíróságra tanúskodni (ahol konkrétan semmi nem volt, csak feltették mégegyszer ugyanazokat a kérdéseket, amit már a rendőrségen is kétszer elmondtam), de ennyi.

Több, mint 2 év alatt. A pasas vígan éli a világát azóta is, pedig több százezer forinttal károsított meg összesen másokat.

Na ennyit erről...

L/25

2012. szept. 29. 23:57
 13/52 anonim ***** válasza:
60%

2 kérdésem lenne.

Ha megvan az elkövető, de a hosszú procedúra miatt csak később születik meg az ítélet, akkor ugye majd írásban bocsánatot kérsz tőlem és minden egyes kollégámtól? Mert kicsit idegesítő, hogy semmitérőnek titulálsz. Fogalmad sincs róla, hogy mennyi hibbanttal kell intézkedni, természetesen bennem is MINDIG felmerül, hogy nem százas.

(Volt olyan hölgy, aki szintén felriasztotta a fél megyét, hogy megerőszakolták, szintén megvolt tépve. Aztán kiderült, hogy a megunt férjtől próbált volna szabadulni, és megrendezte a dolgot) Ez csak egy példa, hogy nekünk mindig mennyire a toppon kell lenni, és milyen stressz ér.

A másik kérdésem pedig az lenne, amit mindig felteszek minden elégedetlen bejelentőnek: Ön, mit tenne az én helyemben?

Írd le nekem, te hogyan találnád meg azt az embert!?

Elhiszem, hogy nagy a lelki sokk, de nekünk nem 1 dologgal kell foglalkozni, és minden bűnözőt nem lehet megtalálni. Nekünk is az az érdekünk, hogy minél több meglegyen, elhiheted.

Ne feledd, mi bármikor ismeretlenül is segítünk, annak ellenére, hogy te inkognitóban már leírtad a szervezet minden egyes tagját.

2012. szept. 30. 00:33
 14/52 A kérdező kommentje:
Mint mondtam,nekem az esett legszarabbul,hogy odajott egy hölgy és egy úr unott képpel,pofákat vágva,majd feltették a kérdést,hogy nem csak szórakozom-e.Nem tudom,ha a te pároddal,nővéreddel,húgoddal történt volna ilyen,akkoris így reagálnál? Nekem is van nyomozó ismerősöm aki ezerszer többet segített Pest megyéből,mint az én megyémbeli rendőrök,mert ők 0 munkát végeztek. És arról mért nem lehet egy levelet küldeni,hogy folyik az eljárás?Mert nekem így annyi jön le,hogy már bocsánat,de magasról le van...az ügyem! Amúgy ha te rendőr vagy akkor tudnod kell,hogy ott a helyszínen le kellett volna fényképezniük,hogy milyen állapotban voltam,mert ez is bizonyító erejű! De nem tettek semmit. majdnem úgy jött le,hogy én vagyok a hibás mert mért értem ki hamar az állomásra a 40fokban mért kivágott felső volt rajtam,mért nem bunda,és nyilván a szunyókálásom annyira kihívó volt,amit persze direkt csináltam,hogy én provokáltam ki az egészet! És ha megerőszakolt volna? CSAK A SAJÁT LÉLEKJELENLÉTEMEN MÚLT HOGY NEM TETTE,MERT A NŐK 85%-A AZ ELSŐ 10 MÁSODPERCBEN MEGADJA MAGÁT BELETÖRŐDVE A SORSÁBA! engem a nyomozó ismerősöm megdícsért,hogy nem semmi nő vagyok,hogy volt annyi erőm hogy elüldöztem azt a beteg állatot! És igenis mélységesen felháborít az ügy félválról vétele! Ki tudja hány nő van még veszélyben.
2012. szept. 30. 00:43
 15/52 A kérdező kommentje:

"Ne feledd, mi bármikor ismeretlenül is segítünk"

Erre esküdtetek fel!!!!!!!!!!

2012. szept. 30. 00:45
 16/52 vasálarcos ***** válasza:
miért, a rendőrök voltak?
2012. szept. 30. 00:48
 17/52 A kérdező kommentje:
Mik voltak a rendőrök?
2012. szept. 30. 00:52
 18/52 anonim válasza:

A rendőrség olyan morális mélyponton van, magyarul olyan mocskos áll@tokból tevődik össze,akik megélhetési rendőrök,semmi közül nincs a bűnüldözéshez.

Remélem az a beteg roh@dék aki megtámadott hamarosan elnyeri méltó jutalmát...

Ez nem tiszta Amerika,az USA-ban gond nélkül leterítik az ilyet, és nem feltétlenül a rendőrség.

2012. szept. 30. 00:59
 19/52 A kérdező kommentje:
Utolsó,annak a szemétnek már akkor este bottal üthették a nyomát,főleg azzal a hozzáállással!
2012. szept. 30. 01:01
 20/52 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, hogy mi történt ott. Én csak azon háborodom fel, hogy te egy szervezetet minősítesz, köztük az ismerősödet is, és engem is. Lehet, hogy félvállról vették, de az is lehet, hogy fáradtak voltak, ettől függetlenül megtalálhatják a tettest.

Az tényleg furcsa, hogy nem vittek el látleletre, illetve jó pár dolgot kellett volna még tenniük.

Ha úgy érzed, hogy nem foglalkoztak kellőképpen az ügyeddel akkor tegyél feljelentést. Nem szeretek a kollégák ellen beszélni, de megtörténhet ez is. Ezt a gyorstalpalós Orbán rendszernek lehet köszönni, ahol futószalagon nyomják ki a rendőröket mostanság.

Én bocsánatot kérek tőled azért, mert nem tudtam, hogy ennyire tele volt szakmai hibával az intézkedés. De kérlek (az összes tisztességes kollégám nevében), hogy ne ítélj el ezért egy teljes szervezetet, mert ettől függetlenül más az életét feláldozva végzi ezt a munkát, ami nem mindig egyszerű.

A másik pedig, igen, arra esküdtünk fel, hogy ismeretlenül is segítünk. Pont ezért jár az a tisztelet, amit egyesek elfelejtenek megadni, helyette kapunk viszont egy csomó általánosítást, utálatot. Pedig mindannyian emberek vagyunk. Például engem még biztosan nem láttál bűncselekményt elkövetni, nem kellett tőlem senkinek félnie, mégis én vagyok a semmirekellő.

2012. szept. 30. 01:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!