Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerinted igaz hogy ELTER...

Szerinted igaz hogy ELTER ZSANETTet megerőszakolták a rendőrök?

Figyelt kérdés
Mi a bizonyíték arra hogy IGEN vagy NEM?

#rendőr #nemi erőszak #zsanett ügy
2013. jan. 13. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam a 37/50-nek lett címezve mert nagyon ordenáré szavakat használ pl: lesz.rom,fszkalap,szar,r.hadt,k.csög.Hogy egy rendőrnek ilyen szókincsei vannak felháborító.Legalább Bucsek válaszain látszik hogy egy tanult úriember.
2013. jan. 17. 21:58
 52/72 A kérdező kommentje:
Újból elírtam 37/51-nek lett címezve aki írta hogy Ő is rendőr.
2013. jan. 17. 22:04
 53/72 anonim ***** válasza:
93%

Aha, tehát írok egy véleményem szerint kimerítő és tartalmas választ, amiben semmi sértés nincs, és Te fennakadsz a szóhasználaton. És akkor ebből úgy gondolod, hogy én egy tanulatlan, unintelligens ember vagyok?! És a hozzászólásom tartalmával már nem is foglalkozol. Hát akkor elnézésedet kérem, hogy megsértettem az érzékeny füleidet (illetve szemeidet), de akkor szerintem hagyjuk is a további csevegést. Én úgy gondoltam, hogy ide nem azért járnak az emberek, hogy nyelvészprofesszori eszmecserét folytassanak, és szavakon lovagoljanak. Bár a többség, vagyis aki akar, az úgyis tud olvasni a sorok (és a szavak) között. :)

De azért örülök, hogy sikerült három "csillagozott" szó alapján komplett véleményt alkotnod egy emberről. Hmmm... ezt szeretem én az emberekben... :P

(Mellesleg továbbra is él az ajánlatom, ha esetleg meg akarnál ismerni, bár kétlem... ;) )

2013. jan. 17. 22:17
 54/72 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy megint elrontottad, mert az 51-es is te vagy. De bocs, hogy szóltam.
2013. jan. 17. 22:18
 55/72 anonim ***** válasza:
Jah, és ha már a felháborodásnál tartunk (csak hogy teljes legyen a kép), engem ez háborít fel, hogy véleményt alkotsz rólam két hozzászólás alapján anélkül, hogy ismernél a való életben, és tudnád, hogyan végzem a munkám. És én vagyok a tanulatlan és unintelligens. :)
2013. jan. 17. 22:26
 56/72 anonim ***** válasza:
91%
Más szemében a szálkát.... áá hagyjuk is. :D
2013. jan. 17. 22:27
 57/72 A kérdező kommentje:
Vajon a rend szigorú őre miért írta hogy ismerjem meg.Mondjuk én benne lennék,csak ne hogy elgumibololjon,előállítson a véleményemért mert megbántottam persze (nem állt szándékomban).Eddig még rendőrrel nem volt dolgom.Amúgy én nem is útálom a rendőröket, van köztük jó fej is.Ezt a határozott biztos urat is szívesen megismerném,persze csak ha nem egy vadállat.
2013. jan. 18. 10:20
 58/72 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy egyet sem ismersz, elég határozott stílusban nyilatkozol egy több mint 40000 fős csoportról. És meglehetősen negatívan, pedig senkit sem akarsz megbántani (sic!). Szépen minősíted magad...

Itt egyszerűen arról van szó, hogy jó zombiként gyönyörűen megcsontosodott benned a média és társadalom (hangosabb "értelmiségi" részének) torz, előítéletes véleménye. Ha valaki viszont szembesít ezzel, akkor (érdemi információk, és ezáltal érvek hiányában) nem marad más számodra, mint a sértődés és a vagdalkozás. Szánalmas vagy, de egyszer talán majd felébredsz.Talán...

2013. jan. 18. 11:00
 59/72 A kérdező kommentje:
Kedves Janzi!De hogy is nem ismerek nem is egyet sőt elég sok ismerősöm az, úgy értem hogy nem volt dolgom hogy még nem büntettek meg soha.
2013. jan. 18. 12:09
 60/72 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, te beszélsz trágárságról és tanulatlanságról amikor olyan helyesírással írsz hogy a helyesírás-ellenőrző visítva agonizál.

Ugye te is rendőr akartál lenni csak nem vettek fel?

2013. jan. 18. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!