Mi a véleményetek a cigánygyilkosságok feltételezett elkövetőiről?
Az Interpol-os szövegen én is röhögtem egy jót! :D Mi lenne, ha akkor én most tennék egy feljelentést ellened? Mivel a rendőr, nyomozó stb.. nem adhat ki semmilyen nyomozásról, semmilyen információt és ezt igen szigorúan meg is követelik. Nem tart semeddig lenyomozni, hogy honnan írtál... Ja, vagy most az jön, hogy "Szerinted olyan ostoba vagyok, hogy, ha ilyet írok otthonról teszem?". Ha ezt válaszolod megint csak nevetni fogok, mert akkor nagyon elvakult lehetsz e tekintetben, hogy a munkád olyan ügyeit, amit bizalmasan kéne kezelni kikotyogd egy ilyen weboldalon, melynek feltételezéseim szerint (bár még nem jártam utána, mert nem igazán érdekel) napi szinten több ezer olvasótábora van.
Emberek! Azért ne nézzük már a másikat hülyének, hogy ilyen szövegeket adagolunk be! Ha netalán mégis így lenne, akkor szívből ajánlom a szervnek, akiknél dolgozol, hogy mihamarabb távolítsanak el posztodról, ha nem is végérvényesen, de minimum, a mostanitól sokkal lejjebb, teszem azt takarítói pozícióba.
Üdv!
* több ezres...
Elnézést a hibáért! (A sietség...:))
Szerintem nem ők voltak. Valakiket kellett találni.
Ui: Ha kell még 1000* úgy mondom el, hogy van még vadász, és nem adja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!