1 héttel a feltételezett fogantatás után lehetnek már jelei?
Szerintem sem. Még beágyazódás sincs egy hét után (8-10 nap, mire leér a méhbe a megterm. petesejt), utána 3-4 nap, mire van annyi hcg, hogy kimutassa a teszt. Az émelygést a hcg okozzná, ami beágyazódás előtt nincs jelen. Szerintem csak képzelődsz, ill. akarod a tünetet, de orvosilag még nincs terhesség sem egy héttel a megterm. után.
Drukkolunk hogy baba legyen a dologban! :)
Én ugyanígy voltam az előző terhességemnél, mint Te és most is így vagyok. Nem tudom, hogy mi okozza a tüneteket (talán a beágyazódás), de vannak.
Remélem, hogy tényleg mindkettőnknek baba lesz a dologban!
3. válaszoló vagyok: Egy kis félreinformálást érzek. :)
A beágyazódás a megtermékenyítést követő 4-12 napban történik, tehát nem a megtermékenyítés után 8-10 nappal kezdődik. A kérdező pedig (ahogy én is) ebben a stádiumban jár és szerintem ez is okozhat tüneteket (legalábbis nekem ez így volt az előző terhességemnél is és most is - valószínűleg jön a tesó).
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat! 3. azaz utolsó válaszoló, remélem tényleg kistesókra számíthatunk - de biztosat csak napok múlva tudhatunk... :(
Neked kisfiad vagy lányod van? Mennyi idős a gyerkőc? Drukkolok Neked is a sikerhez! :)
Ikreim vannak: egy fiú és egy lány. :)
Én is szorítok Neked! Jövő héten kiderül az igazság!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!